Volledig scherm
PREMIUM
© Marco De Swart

Anouk Maas: Je moet jezelf niet te serieus nemen

InterviewOp haar elfde speelde ze de titelrol in Annie. Ruim twintig jaar later zingt Anouk Maas in de voorstelling Best of Broadway ‘de show- en partynummers’ uit de klassieke musicals die naam maakten in New York. 

Voor de musicalliefhebber is Best of Broadway, dat de komende weken in de Nederlandse theaters is te zien, het paradijs op aarde. Les Misérables, Sweet Charity, Wicked, Chicago, Moulin Rouge… Anouk Maas, Freek Bartels, Willemijn Verkaik, Stanley Burleson en Tessa Sunniva van Tol vertolken de absolute klassiekers uit de musicals die het tot Broadway brachten.

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’