Volledig scherm
© anp

Anouk: Mijn kinderen zijn de reden dat ik er nog ben

Rockdiva Anouk (40) denkt dat ze zich 'kapot had geleefd' als ze geen kinderen had gehad. ,,Ze zijn voor mij ook voor een deel bescherming'', zegt ze zaterdag in Volkskrant Magazine. ,,Ze zijn de reden dat ik er nog ben.''

Quote

Het zou the next big thing worden. Ik heb het verkloot

Anouk

De Haagse blondine vertelt ook dat ze er geen spijt van heeft dat ze door een ruzie met haar platenmaatschappij haar 'enige kans' op een doorbraak in Amerika heeft verpest. ,,Als ik er nu over nadenk, denk ik: ik had het nooit zo moeten doen'', zegt ze.

,,Spijt is een groot woord. Ik heb geen spijt. Dit was niet slim. Ik had een miljoenendeal. Het zou the next big thing worden. Ik heb het verkloot.'' Toch is de zangeres blij dat het uiteindelijk niet doorging. ,,Ik ben bang dat het niet goed voor mij was geweest'', zegt ze. Anouk is tevreden met haar glansrijke loopbaan in Nederland en haar gezinsleven, dat de zangeres rust heeft gegeven.

Zestal
Anouk is momenteel in verwachting van haar zesde kindje, haar eerste met haar huidige vriend Dominique. Ze wilde ook met hem dolgraag een kleine. ,,Ik begrijp Dominique ook wel, die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren'', zei ze eerder. ,,Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen'.''

Anouk is al de moeder van Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5)