Anouk ziet buitenwereld niet meer wegens roem

VideoAnouk is aan huis gekluisterd vanwege haar beroemdheid, zegt ze in haar serie op YouTube. ,,Ik leef best wel geïsoleerd en dat is ongezond. Ik moet af en toe de deur uit'', vertelt ze aan haar gasten tijdens het eten.

Quote

Mijn schouders zijn zelfs scheef gaan groeien, dat is geen grap

Anouk

,,Ik moet er niet teveel over nadenken, want dan word ik best wel sip'', zegt de 41-jarige zangeres over haar geïsoleerde leven. ,,Ik ben altijd een buitenmens geweest, ik was altijd op de straat. Dat kan nog steeds wel, maar ik loop gewoon gebogen buiten. Met mijn hoofd naar de grond. Mijn schouders zijn zelfs scheef gaan groeien, dat is geen grap.''

Af en toe dwingt ze zichzelf wel om naar de sportschool te gaan, zodat ze nog eens buiten komt. Hetzelfde doet ze voor haar zes kinderen. ,,Heel veel dingen die leuk zouden moeten zijn als familie en de dingen die je samen onderneemt, die zijn voor mij niet leuk. Behalve als we in het buitenland zijn.'' Maar ook op vakantie gaan is niet gemakkelijk, vertelt Anouk. ,,Al die kinderen gaan dan mee. Dat geeft zoveel stress.''

Verhuizen
De zangeres heeft al geprobeerd om naar het buitenland te verhuizen. ,,Ik ben een paar keer naar Amerika geweest: Cincinatti, Los Angeles en New York.'' Probleem was echter dat één of meerdere van haar kinderen na een paar maanden terug wilde of een vader miste.

  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (5%)
  • Hans (70%)
  • Marjolein (25%)
1678 stemmen