Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Een foto die is geplaatst door Ariana Grande (@arianagrande) op

Ariana Grande eert overleden ex Mac Miller met foto op Instagram

FotoPopster Ariana Grande heeft vanavond met een foto gereageerd op de dood van haar ex-vriend, rapper Mac Miller (26). Op de zwart-witfoto is te zien hoe Malcolm James McCormick, zoals de veelgeprezen rapper echt heette, aan de voeten van Ariana zit en naar haar opkijkt.

De afbeelding van haar gisteren overleden maatje, die geen bijschrift kreeg, verzamelde op Instagram binnen korte tijd ruim twee miljoen likes.

Ariana's 127 miljoen volgers kunnen geen reacties bij de foto plaatsen, aangezien Grande die mogelijkheid op haar profiel gisteren uitzette. Vermoedelijk deed ze dat vanwege de talloze kritische reacties bij haar vorige bericht. Daarin gaven mensen haar de schuld van Millers dood, vermoedelijk het gevolg van een overdosis drugs.

Het stel ging afgelopen mei na een relatie van bijna twee jaar uit elkaar. Miller kwam meermaals in het nieuws vanwege zijn overmatige drank- en drugsgebruik, dat volgens critici verergerde na de breuk. De zangeres, die zich kort na de breuk verloofde met komiek Pete Davidson, zou hem in de steek hebben gelaten.

Grande zelf vindt dat onzin, liet ze eerder weten toen ze kritiek kreeg nadat Miller met drank op achter het stuur was betrapt. ,,Ik ben geen babysitter of moeder en geen enkele vrouw moet het gevoel hebben dat ze dat moet zijn'', twitterde ze.

,,Ik heb voor hem gezorgd, geprobeerd te helpen bij het nuchter worden en gebeden voor zijn gesteldheid'', vervolgde ze. ,,En dat blijf ik altijd doen, maar een vrouw de schuld geven als een man zijn zaken niet op een rij heeft is echt een probleem.''

Album

Miller werd gezien als een van de meest talentvolle rappers van zijn generatie. Zijn laatste album Swimming kwam vorige maand uit.

Hij werkte de afgelopen jaren meermaals samen met Ariana, bijvoorbeeld op het nummer The Way. De artiest was de zangeres tot grote steun in de nasleep van de dodelijke aanslag na haar concert in Manchester vorig jaar. Bij het benefietconcert voor de slachtoffers en nabestaanden trad het stel nog samen op.

Volledig scherm
Ariana plaatste een foto van Mac Miller. © Instagram Ariana Grande

poll

Wie gaat vanavond zeker door naar finale The Voice?

Wie gaat vanavond zeker door naar finale The Voice?

  • Patricia van Haastrecht (23%)
  • Menno Aben (3%)
  • Navarone (37%)
  • Mikki van Wijk (3%)
  • Quido van de Graaf (3%)
  • Dennis van Aarssen (29%)
3323 stemmen