Volledig scherm
Ariana Grande © AFP

Ariana Grande gewond geraakt tijdens Carpool Karaoke

De Amerikaanse superster Ariana Grande (25) is gewond geraakt tijdens de opnames van James Cordens Carpool Karaoke. De zangeres bezeerde haar hand, maar kan er gelukkig wel om lachen.

,,Nou meneer Corden, vandaag is nogal wild begonnen", zegt Ariana in een video op Instagram. Ook noemt ze zichzelf een idioot terwijl ze haar in verband gewikkelde hand laat zien. Wat er precies gebeurd is, blijft onduidelijk.

Ondanks het ongelukje heeft ze een leuke dag gehad met de presentator van The Late Late Show. ,,Dit was de beste dag ooit", zegt ze. ,,Dit heeft mijn dag gemaakt", reageert James vervolgens.  ,,Het zou wel eens een van mijn favoriete Carpool Karaokes kunnen zijn. Ik kan niet wachten tot je het resultaat ziet."

Grande deed in 2017 ook al eens mee aan Carpool Karaoke. Wanneer haar nieuwe ritje wordt uitgezonden is nog onduidelijk. 

Volledig scherm
© Instagram Ariana Grande
 1. Met deze truc kan je vanuit Nederland toch op Glennis Grace stemmen
  America's Got Talent/video

  Met deze truc kan je vanuit Nederland toch op Glennis Grace stemmen

  Glennis Grace (40) gaat vannacht (Nederlandse tijd) knallen tijdens de tweede kwartfinale van America's Got Talent in het Dolby Theatre in Hollywood. De afgelopen dagen bereidde de powerhousezangeres zich grondig voor op de liveshow die gemiddeld 12 miljoen kijkers trekt. Het publiek kan haar naar een volgende ronde stemmen, maar vanuit Nederland is dat alleen legaal via een technische omweg mogelijk.
 1. Een tournee zit er voor Blind Date niet in, best zonde
  PREMIUM
  Recensie

  Een tournee zit er voor Blind Date niet in, best zonde

  Natuurlijk, iedereen in de zaal weet het. De twee acteurs die deze voorstelling over twee ex-geliefden gaan spelen, zijn zelf ooit getrouwd geweest. En dan heet de ene hoofdpersoon in Blind Date ook nog Katja, net als Katja Schuurman zelf. Voor zover het al ongemakkelijk zou kunnen worden: Schuurman en Thijs Römer tackelen dit gegeven vakkundig nog voordat ze beginnen. Ze spreken de zaal toe, waarbij ze hun gezamenlijke liefdesverleden benoemen en er bij wijze van grap aan toevoegen dat elke overeenkomst met de realiteit berust op toeval. Die inleiding leidt ertoe dat de bezoeker zich nog net even extra inspant in zijn poging om te vergeten dat hier op het podium twee (van tv en film) bekende Nederlanders acteren. Zeker in het geval van Schuurman, die vooral ook veel presentatiewerk op tv verricht, is dat losmaken niet zo eenvoudig. Of zoiets lukt, ligt uiteindelijk aan de spelers zelf. In Blind Date, een bewerking van de film die regisseur Theo van Gogh in 1996 maakte, draait het om Pom (Römer) en Katja, die bij een verkeersongeluk hun 3-jarige dochtertje verloren. Hun relatie is onder dat drama bezweken, niettemin proberen ze wanhopig samen tot verwerking te komen en daarmee nader tot elkaar. Hun werkwijze daarbij: blind dates met elkaar organiseren via contactadvertenties. Elke ontmoeting begint met een nieuwe kennismaking, maar het doel bereiken blijkt lastiger dan gehoopt.