Volledig scherm
© EPA

Ariana Grande hint op nieuw album

Sweetener is nog maar een paar maanden uit, maar als de voortekenen niet bedriegen komt er weer nieuw werk uit van Ariana Grande. Op Twitter hintte de zangeres op de komst van een nieuw album.

xx

Dat deed ze tijdens het beantwoorden van enkele vragen van haar volgers. Zo vertelde ze nog steeds in haar nopjes te zijn met Sweetener. Om er daarna aan toe te volgen dat ze ‘ook enthousiast is over de volgende’. Verder deed ze erg vaag over haar nieuwe album. Zo liet ze in het midden of de plaat nog voor 2019 verschijnt. Wel vertelde de zangeres dat ze al wel een naam heeft bedacht voor een aantal nieuwe songs.

Aan het eind van de spontane Q&A-sessie riep Ariana haar volgers op om donderdag alert te zijn. Niet lang daarna retweette ze een aantal oude tweets van zichzelf. Daaronder zat een teaser van het nieuwe nummer nummer Needy. Die originele tweet had ze begin deze maand geplaatst.

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.