Volledig scherm
© AFP

Ariana Grande jongste headliner ooit op Coachella

Ariana Grande is dit jaar een van de headliners op Coachella. Ze is met haar 25 jaar de jongste hoofdact ooit op het prestigieuze Amerikaanse festival. Ariana schaart zich daarnaast in het rijtje Björk, Lady Gaga en Beyoncé, die als enige andere vrouwen ooit als headliner werden geboekt.

Op de andere dagen van het festival, dat dit jaar in de weekenden van 12 tot 14 en 19 tot 21 april wordt gehouden, sluiten Childish Gambino en Tame Impala af. Childish Gambino neemt de vrijdagen voor zijn rekening, Tame Impala is voor de zaterdagen geboekt en Ariana sluit tweemaal af op de zondag.

Andere bekende acts zijn onder meer Janelle Monáe, The 1975, Dj Snake, Diplo, Solange, Kid Cudi, Weezer, J Balvin, Billie Eilish, Khalid en Zedd. Tickets gaan vrijdag in de verkoop.

Een foto die is geplaatst door Coachella (@coachella) op

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.