Arjen Lubach.
Volledig scherm
Arjen Lubach. © Omroep Max

Arjen Lubach openhartig over gezwel in schildklier: ‘Ik dacht: nu ben ik aan de beurt’

Arjen Lubach is de afgelopen maanden door een angstige periode heen gegaan. Dat onthulde de presentator vanavond in Sterren op het Doek op NPO 2. In februari werd er een gezwel in zijn schildklier ontdekt, dat mogelijk kwaadaardig was. ,,Mijn halve schildklier is er uitgehaald.”

3 reacties

 • Maas

  1 maand geleden
  Prachtige schilderijen ik heb genoten Carpe diem
 • Leny Theunissen

  1 maand geleden
  Geloof me maar , dat de ( angst ) bij iedereen aanwezig is . Hoop dat je , het van af kunt zetten ,BETERSCHAP!!!
 • Ria Verkuijl

  1 maand geleden
  Nee hoor Arjen, je bent echt geen hypochonder als je zo'n voorgeschiedenis met je moeder hebt. Dat is gezonde angst en tegelijkertijd een aansporing om zeker met jouw onvermoeibare geest toch je grenzen te blijven trekken. Ik hoop, dat je ons nog jarenlang met je unieke talenten blijft verrassen en verblijden en kijk nu al uit naar je nieuwe dagelijkse afleveringen volgend jaar.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?