Volledig scherm
Armin van Buuren. © ANP Kippa

Armin voelt zich gezegend door achttiende keer top vijf DJ Mag

Armin van Buuren mag zich ook dit jaar weer een van de vijf populairste dj's van de wereld noemen. Voor de achttiende keer op rij staat Armin in de top vijf van de DJ Mag 100 en daar is hij enorm dankbaar voor.

,,Ik voel me gelukkig en gezegend om te weten dat zo veel van jullie de tijd hebben genomen om online te stemmen", schreef de dj op Instagram. Armin is zijn fans dankbaar. ,,Zonder jullie zou ik niet kunnen doen wat ik doe.”

Zoals gewoonlijk is Nederland ook dit jaar goed vertegenwoordigd in de lijst. De ruim 1,3 miljoen muziekliefhebbers stemden 25 Nederlanders de lijst van honderd dj's in.

Martin Garrix

Armin stelde eerder wel enkele vraagtekens bij de lijst. ,, ,,Hoe kun je een Carl Cox vergelijken met Martin Garrix?”, vroeg Armin van Buuren zich deze week nog hardop af bij Radio 538. ,,Twee geniale dj’s, maar een totaal andere sound. Toch heb ik wel veel aan de lijst gehad, het heeft wel echt deuren geopend.”

Dimitri Vegas & Like Mike voeren de lijst dit jaar aan. Het Belgische duo stoot Martin Garrix van de troon. Hij mocht zich de afgelopen drie jaar de populairste dj noemen, maar moet dit jaar genoegen nemen met een tweede plaats op de lijst. David Guetta sluit dit jaar de top drie af.