Volledig scherm
Art Rooijakkers © ANP Kippa

Art Rooijakkers maakt een zomerse late avond show voor RTL 4

Art Rooijakkers krijgt een eigen zomerse show op de late avond op RTL 4 deze zomer. Maar de voormalige presentator van Wie is de Mol? is niét de opvolger van Twan Huys, die afgelopen maandag voor de laatste keer met Late Night te zien was.

Dat bevestigt de zender aan deze site. RTL wil benadrukken dat dit programma al langer op de planning stond. ,,Art is géén opvolger van Twan Huys”, zegt een woordvoerster. Rooijakkers’ ‘vrolijke zomerprogramma’ zal acht weken lang te zien zijn om 22:30 uur vanaf juli. 

Rooijakkers was de eerste vervanger van Huys bij Late Night, mocht die ooit niet beschikbaar zijn. Zover is het uiteindelijk nooit gekomen: het programma werd al na zes maanden wegens tegenvallende kijkcijfers van de buis gehaald. 

Na de zomer wil RTL met een nieuw invulling op de late avond komen. Voordat Rooijakkers zijn opwachting maakt met zijn zomershow, is de Britse realityserie Een Nieuw Leven In De Zon te zien en start volgende maand start De Zwakste Schakel met Bridget Maasland.

  1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

    Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

    Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.