Volledig scherm
Art Rooijakkers ziet zichzelf niet nog een zomer zijn talkshow presenteren. © ANP Kippa

Art Rooijakkers ziet tweede seizoen eigen talkshow niet zitten

Art Rooijakkers ziet zichzelf niet nog een zomer zijn talkshow presenteren. Na tien weken van Zomer met Art geeft hij het stokje graag over aan een ander.

,,Als het even kan, laat ik het corvee graag aan iemand anders over”, zei Art Rooijakkers in de ochtendshow van Koen Hansen op 100% NL over het programma dat in juni van start ging. Hoewel hij het met veel plezier gemaakt heeft, denkt hij niet dat er een nieuw seizoen in zit. ,,Ik heb deze zomer veel tijd gemist met mijn tweeling. Nu mijn kinderen nog jong zijn, wil ik de zomer lekker met hen doorbrengen. Je weet natuurlijk nooit wat er in de toekomst gebeurt, maar voorlopig was dit het allerlaatste seizoen van Zomer met Art.

De 43-jarige Art kan zich voorlopig richten op zijn nieuwe programma Rooijakkers over de vloer, dat dinsdag van start gaat. Zijn nieuwe baas Peter van der Vorst, van wie Art het programma overnam, heeft zijn goedkeuring aan de eerste aflevering al gegeven. ,,En hij heeft laten weten dat hij tevreden is. Dat is natuurlijk fijn, wanneer de baas dat zegt. En zijn tips? Dat ik gewoon alles kan en moet vragen. Of mensen antwoord willen geven, merk je dan snel genoeg.”

  1. Taakstraf en boete voor actrice Robin Martens na mishandelen agent

    Taakstraf en boete voor actrice Robin Martens na mishande­len agent

    De officier van justitie van het Openbaar Ministerie Noord-Holland heeft voormalig GTST-actrice Robin Martens (27) een taakstraf van 45 uur en een boete van 300 euro opgelegd omdat ze op 29 september tijdens een avondje stappen in Castricum een agent meermaals in het gezicht sloeg. Martens werd vandaag achter gesloten deuren door justitie verhoord. Volgens het OM heeft ze haar straf aanvaard en zal ze in niet in hoger beroep gaan.