Volledig scherm
© NPO

Arts Victor Mids laat 763.000 kijkers versteld staan

Mindf*ck heeft gisteravond opnieuw veel kijkers getrokken. Het illusieprogramma met arts Victor Mids werd door 763.000 kijkers bekeken. Dat zijn 143.000 nieuwsgierigen meer dan de week ervoor. Torenhoge cijfers voor het tot voor kort veelgeplaagde NPO3.

In het programma trekt de 27-jarige Mids door Nederland en bezoekt hij festivals om mensen te verbazen. Anders dan bij vergelijkbare shows doet hij er af en toe een wetenschappelijke uitleg bij. Zo liet hij in de aflevering van gisteren zien hoe hij in het onderbewustzijn van een meisje kan komen. Hierdoor pinde zij, zonder dat ze zich het kon herinneren, 50 euro voor hem.

Ook liet hij weer een bekende Nederlander versteld staan. Afgelopen week verdween Di-rect-gitarist Spike zijn schoen in zijn gitaar. Deze week moest Kim Feenstra de tekst "hoe doe je dat?" roepen. Het model mocht een paspop aankleden en deed dit met exact de kleding die Mids al onder zijn outfit aan had. Met grote ogen van verbazing kijkt Feenstra de illusionist aan en roept ze uit: "Jij bent eng!"

Voorafgaand aan Mindf*ck wisten Dennis Storm en Valerio Zeno ook veel kijkers te trekken naar NPO3. Voor de populair wetenschappelijke show Proefkonijnen waren 693.000 belangstellenden.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement