Volledig scherm
Ashton Kutcher en Mila Kunis © AP

Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren in grappige video op roddels

In een hilarisch filmpje op Instagram maken Ashton Kutcher en Mila Kunis het Amerikaanse tijdschrift InTouch Weekly compleet belachelijk. Het stel reageert op een artikel dat deze week in het blad staat, waarin gezegd wordt dat hun relatie voorbij is.

Ashton en Mila zitten in de auto, als hij haar vraagt wat er aan de hand is. ,,Het is voorbij tussen ons omdat ik me verstikt voelde," reageert Mila. ,,Oh, echt? Ja, ik was ook wel heel overheersend," antwoordt Ashton.

Mila zegt vervolgens 'dat ze ook de kinderen meeneemt'. ,,Wat? Krijg ik de kinderen niet meer?!," zegt Kutcher, waarop Kunis zegt: ,,Ja, maar jij droeg een heel groot geheim met je mee." Op de vraag wat dat geheim dan precies was, antwoordt ze: ,,Ik weet het niet, ik heb alleen maar deze foto." Waarop het paar ene Melissa bedankt, waarschijnlijk de auteur van het stukje.

Volgers moeten erg lachen om de video. ,,Hahaha, dit is het beste filmpje ooit!" en ,,Jullie hebben ze mooi te pakken!".

  1. Van alleenstaande vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?
    PREMIUM

    Van alleen­staan­de vader naar ‘de man van die donatie’: hoe gaat het nu met Papa Jay?

    Van de liefdevolle alleenstaande vader van vijf, naar ‘de man van die donatie’. De 37-jarige Rotterdammer Jay Lopez, liefkozend Papa Jay genoemd, kreeg vorig jaar een cheque van ruim 94.000 euro overhandigd door een fan van het tv-programma Een Huis Vol. Dat leverde niet alleen financiële rust, maar ook veel jaloerse blikken en afgunst op. Toch is híj niets veranderd. Papa Jay predikt nog altijd (zelf)liefde, dankbaarheid en zelfstandigheid.