Volledig scherm
Ashton Kutcher en Mila Kunis © AP

Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren in grappige video op roddels

In een hilarisch filmpje op Instagram maken Ashton Kutcher en Mila Kunis het Amerikaanse tijdschrift InTouch Weekly compleet belachelijk. Het stel reageert op een artikel dat deze week in het blad staat, waarin gezegd wordt dat hun relatie voorbij is.

Ashton en Mila zitten in de auto, als hij haar vraagt wat er aan de hand is. ,,Het is voorbij tussen ons omdat ik me verstikt voelde," reageert Mila. ,,Oh, echt? Ja, ik was ook wel heel overheersend," antwoordt Ashton.

Mila zegt vervolgens 'dat ze ook de kinderen meeneemt'. ,,Wat? Krijg ik de kinderen niet meer?!," zegt Kutcher, waarop Kunis zegt: ,,Ja, maar jij droeg een heel groot geheim met je mee." Op de vraag wat dat geheim dan precies was, antwoordt ze: ,,Ik weet het niet, ik heb alleen maar deze foto." Waarop het paar ene Melissa bedankt, waarschijnlijk de auteur van het stukje.

Volgers moeten erg lachen om de video. ,,Hahaha, dit is het beste filmpje ooit!" en ,,Jullie hebben ze mooi te pakken!".

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’