Volledig scherm
De luizenmoeder © AVROTROS

AVROTROS praat nu al over tweede seizoen hitserie De Luizenmoeder

Als het aan AVROTROS ligt komt er een tweede seizoen van De Luizenmoeder. De komische serie over basisschool De Klimop was met 2,4 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma van afgelopen zondag. 

,,Er is nog geen definitieve beslissing over genomen, maar er wordt zeker gesproken over een tweede seizoen van De Luizenmoeder. AVROTROS zou dat graag zien, maar er zijn meer partijen, de schrijvers, de NPO. Er moet dan weer geschreven gaan worden”, laat een woordvoerder van de omroep weten.

De Luizenmoeder, met in de hoofdrollen Diederik Ebbinge, Jennifer Hoffman, Bianca Krijgsman en Henry van Loon, is aan een sensationele opmars bezig. De eerste aflevering trok twee weken geleden 844.000 mensen. Vorige week waren dat er 1,4 miljoen en zondag nog eens een miljoen meer. ,,Het is een seizoen van tien afleveringen en we hebben er pas drie gehad. Het gaat door het dak heen. We moeten er een beetje van bijkomen, want dit hadden we niet verwacht maar wel gehoopt”, aldus AVROTROS.

De Luizenmoeder is zo populair dat André van Duin het bekende nummer van Juf Ank afgelopen vrijdag gebruikte om de studio van De Wereld Draait Door op stelten te zetten. Bekijk hieronder de beelden: