Babette van Veen speelde al sinds 1990 de rol van Linda Dekker in GTST.
Volledig scherm
PREMIUM
Babette van Veen speelde al sinds 1990 de rol van Linda Dekker in GTST. © rtl

Babette van Veen over vertrek uit GTST: 'Heftig dat je mensen ontslaat in zo’n coronatijd’

InterviewZonder toeters en bellen, zonder grootse cliffhanger, is vanavond voor het laatst Babette van Veen (53) te zien als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een rol die ze, met tussenpozen, al vanaf de eerste aflevering in 1990 speelt. ,,Dat dit nu voor me is besloten, geeft weer kansen.”

15 reacties

 • Tommy Van der velden

  5 maanden geleden
  In die 30 jaar zal je toch wel n buffertje hebben opgebouwd om door de corona heen te komen. De eerste 2 jaar had je nog gewoon werk
 • Eva Wijnberger

  5 maanden geleden
  Je kan er maar beter nu uit zijn, Babette… Zo te horen is de sfeer bij GTST al een tijdje verziekt, daar wordt niemand gezond van. En als ik heel eerlijk ben…. Ikzelf kijk ook al heel lang niet meer. Er werden in korte tijd veel te veel leuke acteurs er uit geschreven, allemaal dood en verderf. Ik was en ben nog steeds, er helemaal klaar mee. Tijd dat de serie gewoon stopt. “Ik weet er alles van” van Ruben Nikolai vind ik dus gewoon veel leuker :).
 • Anoniem

  5 maanden geleden
  Margriet spijkerman, Mevr of meneer Inri van hulst daar kunt U niet over oordelen of veroordelen als je een ontslag meemaakt tegen je zeker als je een leuke of vaste baan hebt blijft het een hele verdrietige zaak en van een ontslag is nog nooit iemand beter van geworden. Laten we maar niet zo snel oordelen want andermans boeken zijn duister te lezen. Laten we lief zijn voor elkaar
 • Inri van Hulst

  5 maanden geleden
  maar meisje toch. je zal er toch wel wat aan over hebben gehouden, of anders aan je huwelijk met koen wauters. of is het nu , schuldsanering en de voedselbank punt is, ik denk dat jouw ontslag wat minder ingrijpend in je leven is , dan voor de meesten van ons.
 • Anoniem

  5 maanden geleden
  John Huigen, Heb in mijn werk diverse reorganisaties meegemaakt. Ik kan wel aangeven er is nooit een geschikt moment om mensen te moeten ontslaan.