Volledig scherm
Chantal Janzen © RV

Baby Chantal blijkt extreem flexibel en roze hortensia vernoemd naar Amara

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De dochtertjes van Nicolette van Dam ontdekten vandaag in de ouderlijke woning een videoband waarvan ze niet wisten wat het is. Nicolette natuurlijk wel en die realiseerde zich dat ze ook niet meer de jongste is.

Oei... Dit is wel heel confronterend... Begin oud te worden 😂😂😂 #nostalgie

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettevandam1) op

RTL-weervrouw  Amara Onwuka hield zich vandaag niet alleen bezig met naderende onweersbuien. Veel belangrijker dan de aangekondigde donder en bliksem was natuurlijk  een knalroze hortensiavariant die naar haar is vernoemd.

Vandaag had ik de eer om mijn naamgenoot de #hortensiaamara te dopen! Hoe cool is dat 😎🌸🌸🌸 #doop #dope.

Een foto die is geplaatst door null (@amaraonwuka) op

Ilse DeLange had het vandaag zo heet dat ze besloot bij haar moeder thuis op de bank uit te puffen.

Vandaag op pad geweest voor @tuckervillenl (check m’n story voor wat vooraf LOL) Nu ff uitwasemen bij m’n ma op de bank:)

Een foto die is geplaatst door null (@ilsedelangemusic) op

Voetballer Rafael van der Vaart en zijn  handballende vriendin Estavana Polman zijn vandaag de sportschool in gedoken om zich klaar te maken voor een nieuw sportief seizoen. Volgens Estavana kregen ze 'geen ruzie'.

Bobby, het pasgeboren zoontje van Chantal Janzen, is volgens zijn moeder nog veel flexibeler dan ze dacht. Ook leuk volgens de actrice -presentatrice: haar kindje heeft nu al een duckface.

Bobby Flexibility. Goeie artiestennaam wel.🤘 #inclusiefverbaasdeduckfaceblik

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Art Rooijakkers heeft een weinig huishoudelijke manier ontdekt om razendsnel storende vouwen uit een overhemd te krijgen: bij een landingsbaan gaan staan en vervolgens een sportvliegtuigje rakelings laten passeren.

Rob, de kat van Jan Versteegh, is volgens zijn baasje op zichzelf gaan wonen in wat lijkt op een linnenkast. 

Het was een lastig besluit, maar vanaf heden woont @robdekat op zichzelf 😢. #zewordenzosnelgroot

Een foto die is geplaatst door null (@jan_versteegh) op

Actrice Kimberley Klaver vindt het op strand van Ibiza geen enkel probleem dat er wat zandkorreltjes aan haar benen en billen blijven plakken.

Beach bum.🤷‍♀️🍑🏖 #sandyland

Een foto die is geplaatst door null (@kimberleyklaver) op

Veel horen we niet meer van Joan Franka die ooit in een soepjurk en indianentooi op het hoofd Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. Joan ging wegens haperende oorluidsprekertjes vals en roemloos ten onder, maar werkt volgens eigen zeggen aan een terugkeer op de podia. Op onderstaande, actuele foto staat Franka, die nog steeds kan lachen, met haar zus.

Sestra 💕 #sistersister #cryingfromlaughing #lovelovelove

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Fijn zo'n klussende echtgenoot. Angela Groothuizen gaf haar man vandaag in de bloedhitte de opdracht een aanlegsteiger te fiksen.

Ik had 28 jaar geleden niet kunnen bedenken dat er uiteindelijk een doe-het-zelver uit zou komen. Mijn @smulprins

Een foto die is geplaatst door null (@angelagroothuizen) op

Kookvlogger en voetbaltalent Shane Kluivert (10) had afgelopen nacht een jaloersmakend pyjamafeestje. Niemand minder dan Ronnie Flex bleef een nacht slapen, maar niet voordat de twee samen hadden gegamed.

Pyama party

52.3k Likes, 499 Comments - Nori (@ronnieflex010) on Instagram: "Pyama party"

Shanes moeder Rossana Kluivert, die vorige week werd geopereerd nadat bij haar borstkanker was geconstateerd, mocht vandaag even uit het ziekenhuisbed. Ondanks de slopende ziekte dacht ze meteen aan anderen: ze deed wat werk voor haar zwerfhondenopvang op Curaçao.

Out of bed kind of day 💜💛💗#onlyloveforyouguys let's work a little bit on my dream @kluivertdogrescuecenter 🙏🏼 #everybodycanhelp #rescuedogs #nogweleenfilternodig 💛

2,093 Likes, 196 Comments - Rossana Kluivert (@rossanakluivert) on Instagram: "Out of bed kind of day 💜💛💗#onlyloveforyouguys let's work a little bit on my dream..."

Clown Bassie heeft zijn rode neus aan de wilgen gehangen, maar zijn olijke make-up inspireert nog steeds velen. Pip Pellens bijvoorbeeld, getuige dit kiekje. De actrice vindt haar roodwitte lippen om te zoenen.

Sorry for the duckface, but my lips are on point! 💄#quack #newstuff

3,636 Likes, 18 Comments - Pip Pellens (@pippellens) on Instagram: "Sorry for the duckface, but my lips are on point! 💄#quack #newstuff"

Je hebt hotdogs en je hebt coole honden. De viervoeter van André Hazes' vlam Monique Westenberg behoort duidelijk tot die laatste categorie.

"Planga van Cartier"

3,051 Likes, 37 Comments - MoniQue Noël (@moniquenoell) on Instagram: ""Planga van Cartier""

Over hete dieren gesproken: de poes van Georgina Verbaan waait lekker uit voor de ventilator.

Hot kitty

15 Likes, 2 Comments - Georgina Verbaan (@gverbaan) on Instagram: "Hot kitty"

Voormalig judoka Dennis van der Geest heeft een rondje gerend. Hij waant zich meteen geschikt voor de cover van spierbundeltijdschrift Men's Health. ,,Wel het dubbeldikke decembernummer alsjeblieft.''

Rondje rennen. @menshealthnl cover ik kom er aan. Wèl het dubbeldikke december nummer alsjeblieft. #hollen #fit #workout #hot #dorst

32 Likes, 3 Comments - Dennis (@dennisvandergeest) on Instagram: "Rondje rennen. @menshealthnl cover ik kom er aan. Wèl het dubbeldikke december nummer alsjeblieft...."

Ook Kim-Lian van der Meij is in een sportieve bui. Ondanks de hitte ging ze flink tot het gaatje in haar luchtige outfit. De presentatrice hield zich groot, maar kan niet wachten om de tuinslang ter hand te nemen.

Bam! Workout 2 💪😅 #fuckthehitte #ohneetochniet #gakapot #gastraksonderdetuinslangstaan 💧💦

19 Likes, 2 Comments - Kim-lian Van der Meij (@kimlianvdmeij) on Instagram: "Bam! Workout 2 💪😅 #fuckthehitte #ohneetochniet #gakapot #gastraksonderdetuinslangstaan 💧💦"

Model Loiza Lamers weet met haar poseertalent zelfs de saaie buitenkant van een bouwplaats glamoureus te maken. De aardbeienmilkshake in haar hand ziet er overigens ook heel goed uit.

One strawberry milkshake please🍓. 📷 @cecilevdv #nospon

655 Likes, 7 Comments - Loiza Lamers (@loizalamers) on Instagram: "One strawberry milkshake please🍓. 📷 @cecilevdv #nospon"

Een memorabele dag voor Daphne Deckers. De schrijfster hoopte lid te worden van de mile high club, het genootschap van mensen dat seks heeft gehad in het vliegtuig. Ze was echter zo druk doende een pittige column te schrijven, dat het van andere spanning niet kwam.

Back to work; column schrijven op 10km hoogte 💻 Ik had me de Mile High Club toch anders voorgesteld 😁 #losangeles #schiphol

462 Likes, 11 Comments - Daphne (@daphne_deckers) on Instagram: "Back to work; column schrijven op 10km hoogte 💻 Ik had me de Mile High Club toch anders voorgesteld..."

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar Wesley geloven niet in bescheidenheid als het gaat om prints op kleding. 'Het talent is binnen', staat er op het knalroze shirtje van hun oogappel Xess Xava

This boy makes my heart melt 😍

38.7k Likes, 396 Comments - Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on Instagram: "This boy makes my heart melt 😍"

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
25533 stemmen