Volledig scherm
© BSR Agency

Baby Estavana en Rafael heeft twee slaapkamertjes

De ongeboren baby van voetballer Rafael van der Vaart (34) en handbalster Estavana Polman (24) wordt nu al volop verwend. Bij het sportieve stel thuis in Denemarken is alles in gereedheid gebracht voor de komst van het meisje, ook in Estavana's ouderlijk huis in Arnhem tikt de klok roze.

De oude slaapkamer van Estavana werd door haar moeder omgetoverd tot een babypaleis, waar een kamerjasje met het rugnummer '79 baby Van der Vaart' prijkt.

,,De kamer was in eerste instantie ingericht voor Estavana, met haar medailles, actiefoto's'', vertelt een trotse aanstaande oma Winniefred Polman aan Telegraaf TV. Een lichtgeel babydekentje dat van haar dochter is geweest, gaat over naar haar kleindochter.

Langskomen

Estavana is over een week uitgerekend. De bevalling zal in Nederland plaatsvinden. ,,Dan kan iedereen langskomen'', zei de blondine daar begin deze maand over. Volgens Winniefred is iedereen klaar voor de komst van de kleine. ,,Heerlijk!''

De tophandbalster wordt voor de eerste keer moeder. Rafael is al tien jaar vader. Samen met zijn ex Sylvie Meis kreeg hij zoon Damián, die niet kan wachten op de komst van zijn zusje. 

Poll

The Voice of Holland heeft zijn beste tijd gehad

The Voice of Holland heeft zijn beste tijd gehad

  • Eens, ik kijk niet meer (75%)
  • Oneens, het is nog steeds leuk (25%)
3110 stemmen