Volledig scherm
PREMIUM
© Netflix

Bandersnatch: het nieuwe tv-kijken dankzij technologische kunstjes

De Amerikaanse streamingdienst Netflix introduceert het televisiekijken van de toekomst. De kijker kan zelf ingrijpen, de hoofdpersoon alle kanten opsturen en ook bepalen hoe de film afloopt.

De mogelijkheden zijn ongekend. Neem nou de sympathieke Jack. Hij hoeft natuurlijk niet dood te gaan aan het einde van die ultieme filmklassieker Titanic. Rose kan best eerder worden gehoord als de redders langs roeien op het ijskoude water van de Atlantische Oceaan. Jack (de mooie Leonardo DiCaprio) en Rose (de mooie Kate Winslet) worden er gewoon net op tijd uitgetrokken en gered van onderkoeling. Uiteindelijk worden ze samen oud en gelukkig. In New York. Heerlijk.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7300 stemmen