Volledig scherm
Michael en Barbie op hun droombruiloft. © anp

Barbie op huwelijksdag: Onze liefde overwint alles

Samantha de Jong (27), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, heeft zich op haar huwelijksdag uitgelaten over haar relatiestatus. Barbie en haar man Michael van der Plas zitten midden in een crisis, maar volgens de blonde moeder van twee overwint de liefde alles.

Samantha en haar Michael gaven elkaar vijf jaar geleden het jawoord in Den Haag. Nadat ze vorig jaar emigreerden naar Spanje om daar een café op te zetten, woont zij inmiddels weer met dochter Angelina (5) en zoon Milano (2) in Scheveningen en bleef hij achter in Spanje.

,,We dragen beiden nog steeds de ring'', laat Barbie vandaag weten via Instagram bij een foto van haar grote dag. Ze legt uit hoe ze 'soms moeilijk mét elkaar' gaan door hun verschillende karakters. ,,Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons Feestcafe te behartigen, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar'', concludeert ze. 

Quote

Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe

,,Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebben meegemaakt. Die 5 jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar, maar in gedachten verbonden met elkaar.''

Manager Jake van Hampel liet eerder weten te hopen op deze ontwikkeling. ,,Ze blijven samen, daar ga ik hoogstpersoonlijk voor zorgen'', zei hij.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
9894 stemmen