Volledig scherm
Samantha de Jong © ANP Kippa

Barbie: Soms doe je dingen waarvan je achteraf spijt hebt

Barbie heeft vandaag voor het eerst publiekelijk gereageerd op alle recente strubbelingen in haar leven. De blondine laat weten dat ze in een diep dal zat, waar ze maar niet uit kwam. ,,Dan doe je dingen waarvan je achteraf spijt hebt."

De realityster raakte vorige week buiten bewustzijn door overmatig drugsgebruik. Nadat ze in haar huis in Scheveningen werd aangetroffen, werd ze direct afgevoerd naar het ziekenhuis. Nu zit de Haagse blondine in een afkickkliniek. ,,Ik ben vooral veel aan het praten, de hele dag", laat ze los aan Shownieuws.

Samantha de Jong, de echte naam van Barbie, zegt veel steun te krijgen van haar nieuwe liefde Jordi. ,,Ook van fans krijg ik veel kaartjes. Dat betekent heel veel voor me. Jordi is er in alles voor me geweest, dat was al zo toen ik hem ontmoette", aldus Barbie. 

Opvallend is wel dat Jordi de afgelopen weken niet bij Samantha in de buurt mocht komen. ,,Haar familie wil geen contact’’, reageerde Jordi.

Het is nog niet bekend wanneer Barbie de kliniek weer mag verlaten.

 1. Presentatrice maakt prins George (6) belachelijk vanwege balletlessen, kijkers woest

  Presenta­tri­ce maakt prins George (6) belache­lijk vanwege balletles­sen, kijkers woest

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Grande-diehards
  FOTOSERIE

  Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Gran­de-die­hards

  Ariana Grande treedt vanavond, morgen én 11 september op in de Ziggo Dome. De fans kunnen haast niet wachten. Voornamelijk jongeren, afkomstig uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Italië zitten, liggen en staan al sinds de vroege uurtjes massaal voor de deur van de concerthal in Zuidoost. De deuren gaan pas om 18.30 uur open, maar vannacht lagen er al enkele die-hards voor de deur.