Volledig scherm
© PR

Barry Paf krijgt middagshow op 100% NL

videoBarry Paf gaat de middagshow op 100% NL presenteren. De 39-jarige dj was al geregeld te horen als vervangend presentator maar krijgt nu zijn eigen programma, maakte de zender woensdag bekend. Paf zal te horen zijn van 16.00 tot 19.00 uur, op de plek van dj Koen Hansen. Hij blijft verbonden aan de zender.

Barry Paf vertrok in 2016, na twintig jaar, bij Radio 538. Hij kijkt er naar uit om na twee jaar een officiële comeback te maken op de radio. ,,Ik sta te trappelen om weer een dagelijks radioprogramma te maken. Een droom komt uit met het presenteren van de middagshow. Na mijn invalmoment eerder dit jaar bij 100% NL kreeg ik zoveel leuke en overweldigende reacties terug, dat ik vol vertrouwen en enthousiasme dit nieuwe avontuur in duik.''

Martijn Zuurveen, plaatsvervangend zendermanager, is blij met de komt van Paf. ,,Met zijn jarenlange ervaring is hij een gevestigde naam in het radiolandschap. We zijn dan ook enorm blij dat Barry straks onderdeel uitmaakt van 100% NL op een belangrijke plek in de programmering. Met het enthousiasme en de enorme energie die de DJ met zich meebrengt zie ik veel potentie voor het station."