Volledig scherm
Bas Menting © William Rutten

Bas Menting en Mart Meijer vervangen geschorste 538-dj Daniël Lippens

Collega's Bas Menting en Mart Meijer vervangen vanaf vanavond de geschorste Radio 538-dj Daniël Lippens die vanwege roekeloos rijgedrag zijn radioshow voorlopig niet mag presenteren. Dit bevestigt een woordvoerder aan deze site.

Lippens maakt het programma van maandag tot en met donderdag van 22:00 – 01:00 uur. De komende dagen zijn Mart Meijer (vanavond en morgenavond) en Bas Menting (woensdag en donderdag) te horen op dat tijdstip. 

Bas neemt doorgaans de nachtelijke uren tussen 04:00 en 6:00 uur voor zijn rekening, voorafgaande aan de ochtendshow van Frank Dane. Bas wordt op zijn beurt vervangen door Desmond Baidjoe. Ook op zondagavond tot middernacht is de 23-jarige Bas Menting te horen.

Volledig scherm
Mart Meijer © Radio 538

Radio 538 besloot in het weekend om Daniel Lippens voor een week te schorsen voor het livestreamen van zijn roekeloze rijgedrag, zo laat een woordvoerder van Talpa weten aan deze site. Op zijn eigen beelden is niet alleen te zien hoe Lippens verkeersregels aan zijn laars lapt, maar ook hoe hij een fietser raakt op een van de grachten in Amsterdam. Van 538 moet hij zijn tijd nu benutten voor het maken van een podcastserie waarin de verschillende kanten van de verkeersveiligheid aan bod komen.

Volledig scherm
Daniël Lippens. © ANP Kippa