Volledig scherm
© Instagram

Bas Smit casht 60.000 euro met hilarisch T-shirt en gaat nog even door

De Amsterdamse vastgoedhandelaar Bas Smit, de man van presentatrice Nicolette van Dam, heeft in korte tijd ruim 60.000 euro opgehaald met de Bas Smit Tee, een T-shirt met daarop zijn hoofd. Door het daverende succes richt Smit zich nu op een speciaal speeltoestel dat in de binnentuin van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie moet komen te staan.

Volgens Smit is het mega aquarium met een waarde van 20.000 euro binnen. Er komen ook nieuw speelgoed en leesboeken voor de kinderafdeling. ,,Maar we willen ook graag The Hill in de tuin laten plaatsen'', laat hij weten via Instagram van een foto van zijn dochtertjes Lola-Lily en Kiki-Kate in zijn shirtjes. ,,Dat is een flinke heuvel waar ouders en kinderen kunnen klimmen en glijden.''

Het ding kost 56.000 euro, een bedrag dat haalbaar moet zijn. Daarna stopt Rumag met de verkoop van de Bas Smit Tee. Het kledingstuk werd als grap in de webshop aangeboden, inmiddels loopt half bekend Nederland met het witte T-shirt met daarop het grijnzende liefje van Nicolette van Dam rond.

De familie Smit-Van Dam draagt het Prinses Máxima Centrum een warm hart toe nu hun nichtje Jada, de dochter van Robert Doornbos en Chantal Bles, daar onder behandeling is. Bij het meisje werden eind vorige maand een tumor en uitzaaiingen verwijderd.