Bas doet een poging om Suzanne weer voor zich te winnen in All You Need is Love.
Volledig scherm
Bas doet een poging om Suzanne weer voor zich te winnen in All You Need is Love. © RTL

Bas trekt in All You Need boetekleed aan na bedriegen zwangere vriendin: ‘Ik ben een klootzak geweest’

UpdateSmoorverliefd waren Bas en Suzanne op elkaar, maar vlak voor de geboorte van hun eerste kindje bleek dat Bas er nog een andere relatie op nahield. Het betekende het einde van hun romance. Bas was echter vastbesloten om Suzanne voor zich terug te winnen en dus schreef hij All You Need is Love. ,,Wat ik wil overbrengen is: we gaan apart wonen, maar ik hoop dat onze harten weer samen kunnen blijven”, vertelde hij gisteravond voor het oog van 668.000 kijkers aan Dr. Love Robert ten Brink.

6 reacties

 • R.W. Stol

  1 week geleden
  Let niet op de reacties die hier onder geplaatst zijn 'als die eenmaal buiten de pot gepist heeft dat deze het daarna nog vele malen zal doen?' Nou dat is niet zo hij gaat voor heel Nederland met de billen bloot, dat getuigd van lef! En weet je er zijn altijd mensen die het beter weten en zullen ongevraagd je advies gaan geven. Volg je hart en laat de mensen maar lekker lullen.
 • Cornelis van den Blink

  1 week geleden
  Kijk alleen maar naar de beloftes van André Hazes en Marco Borsato, ook niks van terecht gekomen.
 • Dolly J. de Groot

  1 week geleden
  Dolly J. de Groot Weet je wat het is, eenmaal iemand die buiten de deur heeft gesnoept blijft altijd buiten de deur snoepen. Zo'n bekentenis is totaal niets waard, dat blijkt telkens maar weer.
 • Norbert Schooten

  1 week geleden
  Iemand die vreemd is gegaan kun je nooit meer vertrouwen, die zullen het weer doen.
 • Ollie 1908

  1 week geleden
  Ollie 1908... Suzanne je doet er goed aan het netjes te formuleren goed gedaan. met hulp van Robert.😲...als je m terug wil ff poosje lekker laten zweten..en denk zeker aan je dochter...veel succes ,geluk en wijsheid... Grt Jeannee..
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 2. Al l You Need is Love: laatste wens zieke Rita komt uit, hele gezin nog één keer samen

  Al l You Need is Love: laatste wens zieke Rita komt uit, hele gezin nog één keer samen

  Als de redactie van All You Need is Love de mail van Esther onder ogen krijgt met het verhaal over haar ernstig zieke moeder Rita, is iedereen daar even stil van. Rita is uitbehandeld. Haar laatste wens is om in deze laatste, moeilijke periode samen te zijn met haar man en hun drie kinderen. Alleen woont zoon Mark met zijn gezin in Australië en is het vanwege corona praktisch onmogelijk het land uit te reizen. Maar Robert ten Brink zou ‘Doctor Love’ niet zijn als hij niet alles uit de kast zou trekken om de laatste wens van Rita in vervulling te laten gaan.
 1. Online ambtsgebed ruw verstoord door vloekend raadslid: 'Ik hoor dingen die hier niet thuishoren'
  Play

  Online ambtsgebed ruw verstoord door vloekend raadslid: 'Ik hoor dingen die hier niet thuishoren'

 2. Wethouder Moorman blij met advies 3-jarige brugklas: 'Zorgt voor minder kansenongelijkheid'
  Play

  Wethouder Moorman blij met advies 3-jarige brugklas: 'Zorgt voor minder kansenonge­lijk­heid'