Baudet had volkomen gelijk om op te stappen bij Jinek

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

166 reacties

 • Martijn Veldman

  1 jaar geleden
  Alleen mevrouw De Jong mag haar mening verkondigen over andere mensen en kwetsen, kleineren, afbranden, bespotten en terechtwijzen. Naar mijn mening...als dat mag...vrij hypocriet.
 • Jan Backbier

  1 jaar geleden
  Beste Kruizinga.. in deze kwestie was geen sprake van hitte in de keuken maar van een keuken waar een brandbom werd gegooid door een mislukte cabaretier. Angela heeft zoals zo vaak het grootste gelijk aan haar kant. En het ergste is nog dat dit naar alle waarschijnlijkheid extra zetels oplevert voor FvD. Mvg Jan
 • A. Klomp

  1 jaar geleden
  Hé Angela, het maakt mij allemaal niet zoveel uit hoor. Maar ik ben toch even benieuwd: wat is nu eigenlijk het verschil tussen Martijn Koning die Baudet afbrandt en Angela de Jong die Marco Borsato afbrandt!? Bij Martijn is het dan in ieder geval nog voor volk en vaderland!:)
 • van Egmond

  1 jaar geleden
  Ego-trippers als martijn koning zijn er veel te veel, als dit type een podium krijgt, zoals bij Jinek, ligt de verleiding nabij dat te exploiteren, hetgeen gebeurde. Ook ik heb niets met Baudet, maar iedereen behoort met respect behandeld te worden, dus wat mij betreft: exit martijn koning ... ga iets doen wat smaak brengt en geen smakeloosheid!
 • Hans Tersteeg

  1 jaar geleden
  Opmerkelijk dat RTL/Jinek de "gewraakte" uitzending ondanks excuses en spijt nog 2 keer in z´n geheel dus inclusief het incident hebben herhaald namelijk rond middernacht en vrijdagmiddag... Jaja, excuses, spijt...
 1. Hiddema noemt appjes Forum ‘racistische drek’, maar ontkent Baudet als racist te hebben neergezet
  video

  Hiddema noemt appjes Forum ‘racisti­sche drek’, maar ontkent Baudet als racist te hebben neergezet

  Appjes die rondgingen in appgroepen van Forum voor Democratie, onder meer over het verband tussen ras en IQ, zijn ‘racistische drek’ en partijleider Thierry Baudet deed eraan mee. Dat zegt het inmiddels vertrokken FvD-Kamerlid en partijkopstuk Theo Hiddema in een turbulente uitzending van Jinek. Dat hij Baudet ooit als racist heeft weggezet, ontkent hij via Twitter echter. Baudet liep richting het einde van de uitzending vroegtijdig weg, na grappen van cabaretier Martijn Koning.