Volledig scherm
Thierry Baudet met vriendin Davide Heijmans tijdens Prinsjesdag 2019. © BSR Agency

Baudet over verloofde: ‘Dank de goden voor Davide’

Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet zette zijn verloofde, Davide Heijmans, gisteravond in het zonnetje op Facebook. ,,Zo vereerd om de mooiste vrouw van de planeet naar Prinsjesdag te mogen vergezellen!”, begint hij zijn bericht. 

De Hengelose Heijmans droeg gisteren een zwarte vintage jurk van Mart Visser. Zonder hoed, want dat vond de 23-jarige niet passen bij haar leeftijd. Dat deerde Baudet duidelijk niet. ,,Dank aan Edwin Smulders voor deze alziende foto’s. Dank aan Mart Visser voor dit couture kunstwerk. Dank aan de goden voor Davide!”, valt er te lezen.

Verloving

Baudet vroeg de Hengelose vorig jaar ten huwelijk. Dit nieuws maakte hij bekend via Instagram. „Graag hadden we het langer privé gehouden, maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan: na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd”, schreef hij toen bij een kiekje van de twee samen. 

Verder deelt Baudet weinig informatie over zijn relatie. Wanneer de twee gaan trouwen, is dan ook niet bekend.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7239 stemmen