Volledig scherm
Sylvie Meis. © ANP Kippa

Beachbabe Sylvie poseert op het strand en Davina gaat voor paars pakje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sylvie Meis viert vakantie in Miami. Daarom trakteert ze haar fans op een kiekje waarop ze in een zwarte bikini op het strand poseert.

Bibi Breijman en Waylon vierden de eerste verjaardag van hun dochtertje Teddy. Dat leverde gezellige plaatjes op.  ‘Een geweldige dag met geweldige mensen’, blikt de brunette terug.

Davina Michelle gaat vandaag voor een kek, paars pakje.

Maik de Boer is nog even dakloos, nu zijn nieuwe stulpje onder handen wordt genomen. Gelukkig kon hij een nachtje bij zijn broer slapen.

De zondag van Marieke Elsinga begint simpel: 'Kiki en koffie', meldt de presentatrice en radio-dj.

Het ziet er heel verlaten en dorps uit, maar ‘ook dit is Amsterdam’, zo schrijft Nicolette van Dam.

Gordon voelt zich een nieuw mens en deelt vandaag ontzettend dankbaar te zijn. ‘Gelukkig zijn met jezelf, dat is de kracht van ieders bestaan.’

Volgens realityster Amanda Balk zit sexy zijn niet in iemands figuur, maar in iemands houding.

Wolter Kroes is vandaag precies 12,5 jaar getrouwd met zijn grote liefde Tessa. Hij was toen al 'de gelukkigste man op aarde’, maar de jaren die ze tot nu toe samen hebben gespendeerd hebben de zanger ‘nog veel gelukkiger’ gemaakt.

Claudia de Breij is maar wat fier op een foto die van haar werd gemaakt. ‘Hij weet me altijd zo te portretteren dat ik jaren later nog denk: oh ja, zo voelde ik me in die periode!’

Ondanks dat Tim Douwsma gescheiden ouders heeft, zijn ze door de komst van zijn zoontje Dez gewoon met elkaar in een ruimte.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
12090 stemmen