Volledig scherm
Beau van Erven Dorens © ANP

Beau ‘blijft een kakker’ en Martijn kan opgelucht ademhalen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wat Beau van Erven Dorens ook doet, ‘het blijft een kakker', zo schrijft hij bij een kiekje van zichzelf. Volgende keer pakt hij het anders aan. ‘Ik moet echt werken aan mijn street credibility. Ketting... veelkleurige armbanden, naam van m’n meisje op m’n arm', grapt de presentator.

Martijn Krabbé kan opgelucht ademhalen: zijn verloofde Deborah is terug van haar vrijgezellenfeestje en wil nog steeds met de presentator in het huwelijksbootje stappen.

Een enorm trappenhuis: probeer daar maar eens níet in te verdwalen. Vlogster Bibi Breijman is naar eigen zeggen ‘lost in Rome'.

Er zwemmen haaien in de Noordzee! Voor velen waarschijnlijk een nachtmerrie, maar Freek Vonk hoopt met zijn reclamevliegtuigje aandacht te vragen voor de voortplanting van de beesten.

Geraldine Kemper trakteert haar fans vandaag op een nogal ‘spannend’ kiekje, zoals haar volgers het omschrijven.

Hoe is Rico Verhoeven in zijn zwemband geklommen? Dat vraagt de kickbokser zich ook af.

Roxeanne Hazes doet vandaag een festival aan, maar haar fans complimenteren haar vooral met haar verschijning. 'Wat zie je er goed uit', schrijven ze.

Maik de Boer kan zijn koffer weer inpakken. De stylist viert vandaag namelijk zijn laatste dag vakantie in Frankrijk.

Puk en Keesje, de tweeling van Art Rooijakkers, vermaken zich wel op de pont.

Jim Bakkum deelt een kiekje uit de oude doos met Glennis Grace. ‘Glen en ik stonden destijds altijd aan haar keukentafel Whitney Houston te blèren en ik wist toen al dat zij ooit een échte break zou krijgen.’

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’