Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Beau en Albert lieten fijntjes zien wat een slappe hap het nieuwe RTL Boulevard is

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

44 reacties

 • Elisa deJong

  2 weken geleden
  Was dat het niet altijd?? Ik keek nóóit…
 • E.V.A. Westra

  2 weken geleden
  Eerlijk gezegd vond ik destijds Boulevard ook vaak een slappe hap, hing van leedvermaak en roddel aan elkaar. Fiona Heering is natuurlijk top. daar niet van. v.d. Vorst mocht ik eens ontmoeten, wat een verschrikkelijk arrogante vlerk. En die herinnering kleurt mijn beeld. Toch is er 1 een groot verschil mi met het huidige boulevard: intelligentie.
 • Ad van der Stel

  2 weken geleden
  Slappe hap van twee slappe gasten die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Lekker kritisch zijn op andere maar Albert hoor je nimmer meer over hoe het met zijn privé gaat en mn zijn vrind Hoes
 • marijke van der Veen

  2 weken geleden
  Mee eens , die stemmen alleen al , komt in de kamer binnen
 • Trude Vinke

  2 weken geleden
  Elke keer als ik Albert Verlinden zie wordt ik gewoon boos. Boos omdat ik dat vreselijke beeld weer van m'n netvlies moet halen. Die man is echt ver-schrik-ke-lijk!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.