Beau van Erven Dorens.
Volledig scherm
Beau van Erven Dorens. © Brunopress

Beau laat verloofde koppels in Jordanië strijden om huwelijksreis

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw programma naar Jordanië. Hij maakt daar de show Race om de ringen, waarin zes verloofde koppels strijden om de huwelijksreis van hun dromen, meldt RTL.

 1. Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals

  Journalist BBC biedt excuses aan voor beledigen Britse royals

  De journalist die een veelbesproken BBC-documentaire over de prinsen William en Harry maakte, heeft zijn excuses gemaakt voor eerdere beledigingen aan het adres van enkele leden van de Britse koninklijke familie. Amol Rajan scheef in 2012 een artikel waarin hij de inmiddels overleden Prins Philip een ‘racistische grappenmaker’ noemde en de publieke rol van William en zijn vrouw Catherine als ‘totaal bedrog’ kwalificeerde.
 2. Wildvreemden doneren 30.000 euro voor opgelichte Ad na afbranden huis: ‘Vertrouwen in mensen is terug’
  PREMIUM
  video

  Wildvreem­den doneren 30.000 euro voor opgelichte Ad na afbranden huis: ‘Vertrouwen in mensen is terug’

  De 35-jarige Ad Wagemakers uit Oudenbosch kan nauwelijks geloven dat wildvreemden de afgelopen dag ruim 30.000 euro voor hem hebben ingezameld na een uitzending van Zeeman confronteert. Daarin vertelde hij voor 118.000 euro te zijn opgelicht door een aannemer, nadat zijn huis was afgebrand. Hij verloor soms de zin om te leven, maar voelt dankzij de actie weer energie. ,,Dit herstelt mijn vertrouwen in mensen.’’