Beau trekt zwangere vrouw uit haar slaapkamer in Miljoenenjacht

videoPresentator Beau van Erven Dorens (47) heeft met zijn debuut in de RTL4-spelletjesshow Miljoenenjacht gisteravond 2,2 miljoen kijkers getrokken. Te zien was hoe hij de hoogzwangere thuiswinnares Stephanie, die eigenlijk niet op tv wilde, zo ver kreeg toch voor de camera te verschijnen. Kijkers reageren lyrisch.

Beau, die niet eerder een prijs aan een bingowinnaar van Miljoenenjacht uitdeelde, had er duidelijk zin in. ,,Dit is toch heerlijk! Ik heb vlinders in mijn buik'', fluisterde hij vanuit Leiden de cameraploeg toe met een grote bos bloemen in zijn handen. De man des huizes - gekleed in een FC Barcelona-trainingspak - reageerde verrast op het bezoek en vroeg zich verward af of hij zich niet even om moest kleden. ,,Mijn vrouw is zwanger, die ziet er niet uit joh. Die is naar boven gerend'', antwoordde hij met rode konen op de vraag of hij alleen thuis was.

Huispak

Quote

Doe iets netjes aan, ik praat even met je man en kom dan naar beneden

Beau
Volledig scherm
© RTL

Onder het mom 'die moeten we erbij hebben' schoot Beau de trap op om Stephanie te halen. ,,Lieverd, kom nou even'', smeekte hij. ,,Doe iets netjes aan, ik praat even met je man en kom dan naar beneden. Ik denk dat je dit echt wil weten.'' 

Vervolgens wachtte de presentator, die naar eigen zeggen dol is op zwangere vrouwen, met het uitreiken van het geldbedrag totdat ze zich had omgekleed. ,,Ik zit in mijn pyjama! En dan kom ik op tv in mijn huispak!'', riep ze uit.

Toen Stephanie zich uiteindelijk bij haar man en Beau op haar grijze bank had gevoegd, sloeg ze haar handen voor haar mond toen bleek dat ze 549.000 had gewonnen. Beau, met zijn handen op de schouders van de zwangere vrouw: ,,Rustig aan, rustig aan!'' En, wijzend naar haar buik: ,,Maar dit blijft natuurlijk het mooiste.''

Op Twitter regent het reacties van kijkers die Beau graag terugzien in Miljoenenjacht. ,,Ik hou van Beau. Mag hij dit alsjeblieft elke week doen?'', vraagt iemand zich af. 

RTL laat in een reactie weten dat zijn optreden eenmalig was. ,,Beau heeft ingevallen voor Winston (Gerschtanowitz, red.), omdat hij niet kon. Zondag is Winston er gewoon weer'', aldus een woordvoerster.

Het 32ste seizoen van Miljoenenjacht begon op 18 maart en loopt nog tot 15 april. Met zijn eigen documentairereeks Beau Five Days Inside trekt Beau momenteel op dinsdagavond ook een miljoenenpubliek.

Volledig scherm
© RTL
Volledig scherm
© RTL

Madelon de Jong on Twitter

Vanaf de bank hier een dikke knuffel voor @BeauErvenDorens. "Ik ben dol op zwangere vrouwen." Voelen we ons ff geen zeekoe. #miljoenenjacht

Paul Peeters on Twitter

Beau gaat even de zwangere vrouw halen die naar boven is gerend whahaha #miljoenenjacht

Lianne van Veen on Twitter

Ik wil Beau ook wel thuis met een koffer, doei Winston! 😂😂#miljoenenjacht

Janine on Twitter

Ik hou van Beau. Mag hij dit elke week doen alsjeblieft? #miljoenenjacht

Milou van L on Twitter

Mevrouw de thuis winnaar, u ziet er fantastisch uit. Echt niets om je voor te schamen! #miljoenenjacht

knokker positief on Twitter

miljoenenjacht ik zie er niet uit!! Ze is zwanger.. ze is prachtig

Yvette Neuschwanger-Kars on Twitter

Nee joh, mijn vrouw die is zwanger, die ziet er niet uit joh" 😂😂😂 #miljoenenjacht

Brenn on Twitter

Sorry vrouw maar je bent super hoog zwanger. Hebt een heerlijk huispak aan. Ziet er fcking te gek stralend uit zonder makeup. No shame. #Miljoenenjacht #MooiMens

Kirsten on Twitter

Doe even iets netjes aan." Beau vanuit de slaapkamer van de thuiswinnaar. #miljoenenjacht

Pdn on Twitter

Een jong gezin, zwanger, luie zondagavond outfit. Gegund! #miljoenenjacht

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (20%)
  • AH (4%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (11%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (15%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
30873 stemmen