Volledig scherm
© ANP Kippa

Beau van Erven Dorens vervangt Humberto deze zomer

Beau van Erven Dorens (46) vervangt deze zomer Humberto Tan (51) als presentator van RTL Late Night. Dat liet Beau vanavond los in RTL Boulevard.

,,Ontzettend leuk, ik verheug me er enorm op. Met Boulevard zit je met een heleboel mensen tegelijk en nu moet ik de boel even zelf sturen. Maar ik ben als een kind zo blij'', aldus Beau. Hij neemt Late Night van 3 juli tot eind augustus voor zijn rekening.

Eerder was Peter van der Vorst interim-talkshowhost, maar vanwege zijn nieuwe klus als presentator van Boulevard heeft hij daar geen tijd meer voor. ,,Mocht ik het niet doen?'', grapte hij vanavond. Vorig jaar liet hij weten het naar zijn zin te hebben gehad als 'inval-Humberto'.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Humberto - die volgens zijn eerdere sidekick Luuk Ikink deze zomer van een 'welverdiende' vakantie gaat genieten - liet eerder aan het AD los te moeten wennen aan een zomerstop. ,,Ik kan het wel, niks doen. Begin juli heb ik echt vakantie en ga ik gewoon op een bed liggen slapen. Of wel vroeg wakker worden, maar heel lang in bed blijven liggen. Een filmpje kijken of een serie op Netflix, dat is voor mij ontspannen."

 1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
  prijzenregen

  Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

  De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.

poll

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

 • Jan Versteegh (49%)
 • Ron Boszhard (4%)
 • Olcay Gulsen (4%)
 • Margriet van der Linden (7%)
 • Rik van de Westelaken (24%)
 • Iemand anders (12%)
33484 stemmen