Volledig scherm
© ANP Kippa

Beau van Erven Dorens vervangt Humberto deze zomer

Beau van Erven Dorens (46) vervangt deze zomer Humberto Tan (51) als presentator van RTL Late Night. Dat liet Beau vanavond los in RTL Boulevard.

,,Ontzettend leuk, ik verheug me er enorm op. Met Boulevard zit je met een heleboel mensen tegelijk en nu moet ik de boel even zelf sturen. Maar ik ben als een kind zo blij'', aldus Beau. Hij neemt Late Night van 3 juli tot eind augustus voor zijn rekening.

Eerder was Peter van der Vorst interim-talkshowhost, maar vanwege zijn nieuwe klus als presentator van Boulevard heeft hij daar geen tijd meer voor. ,,Mocht ik het niet doen?'', grapte hij vanavond. Vorig jaar liet hij weten het naar zijn zin te hebben gehad als 'inval-Humberto'.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Humberto - die volgens zijn eerdere sidekick Luuk Ikink deze zomer van een 'welverdiende' vakantie gaat genieten - liet eerder aan het AD los te moeten wennen aan een zomerstop. ,,Ik kan het wel, niks doen. Begin juli heb ik echt vakantie en ga ik gewoon op een bed liggen slapen. Of wel vroeg wakker worden, maar heel lang in bed blijven liggen. Een filmpje kijken of een serie op Netflix, dat is voor mij ontspannen."

  1. Groninger krijgt geldboete voor schrijven nepnieuws over Joling
    update

    Groninger krijgt geldboete voor schrijven nepnieuws over Joling

    De 34-jarige Groninger die eind vorig jaar op zijn satirisch bedoelde site Nieuwsbom nepnieuws over een opgerolde wietplantage bij Gerard Joling verspreidde, is vandaag door de rechtbank in zijn woonplaats veroordeeld tot een deels voorwaardelijk geldboete van 750 euro. Volgens de officier van justitie en de rechter was het onzinbericht dat de man schreef en publiceerde zo realistisch dat de goede naam van zanger er door is aangetast.