Volledig scherm
© ANP

Bedrijf Thomas Berge failliet verklaard

Thomas Music BV, het bedrijf van zanger Thomas Berge, is failliet verklaard. Het faillissement werd vanochtend in de rechtbank van Almelo uitgesproken, zo bevestigt een woordvoerder.

Omdat het bedrijf gevestigd is in Enschede werd het faillissement in Overijssel behandeld. Thomas Music BV, de persoonlijke financiële holding van Berge, staat dan weer geregistreerd in Diemen. De besloten vennootschap, die is overgedragen aan een curator uit Enschede, werd in 2007 opgericht.

Berge heeft nog een bedrijf, TCB Music, dat hij in 2014 opzette.

De echte naam van Thomas Berge is Chiel Thomas Ottink. Hij werd 29 jaar geleden geboren in Enschede. Samen met zijn ex Myrthe Mylius heeft hij een zoon, Jack (6). Momenteel verblijft de artiest, die te zien was in Expeditie Robinson, in Spanje.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6008 stemmen