Volledig scherm
Guus Meeuwis. © ANP Kippa

Beide concerten van Guus Meeuwis in New York nu al uitverkocht

De concerten die Guus Meeuwis in New York heeft gepland ter ere van zijn 25-jarige jubileum zijn nu al uitverkocht. Afgelopen dinsdagavond kondigde de zanger in De Wereld Draait Door het eerste optreden aan, dat was amper 20 uur later al helemaal volgeboekt. Daarop ging een tweede optreden in de Webster Hall in de verkoop en dat is sinds vanochtend ook uitverkocht.

Het optreden in de Webster Hall in New York sluit aan bij zijn eerdere internationale concerten in de Royal Albert Hall in Londen (2015) en L’Olympia in Parijs (2016). ,,Ik zag vroeger altijd T-shirts met London – Paris – New York, die laatste wilde ik graag nog aan mijn lijst toevoegen. In Webster Hall passen 1500 mensen en er hebben grootheden gestaan als Elvis, Frank Sinatra, U2, Sting en Prince. Het lijkt op Paradiso, het is zelfs nog van Al Capone geweest.’’

Er komt geen derde concert voor Guus in de Big Apple. De twee uitverkochte shows vinden plaats op 23 en 24 oktober 2020. Ook zal hij een nieuw album uitbrengen in dat jaar.

Lees ook het interview met Guus Meeuwis: ‘Zonder Het is een Nacht was ik geen zanger geweest’

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6004 stemmen