Ben Affleck.
Volledig scherm
Ben Affleck. © EPA

'Ben Affleck zeer actief op dating-app voor beroemdheden’

Volgens Patti Stanger, presentatrice van het realityprogramma Millionaire Matchmaker, is acteur Ben Affleck een zeer actief gebruiker van de dating-app Raya. Stanger zegt 'hem er al miljoenen keren op gezien te hebben'. Dit meldt Us Weekly.

Raya is een app die door veel bekendheden wordt gebruikt, omdat je daar niet zomaar binnenkomt. Om lid te worden, moeten eventuele nieuwe leden eerst goedgekeurd worden door een bepaalde commissie. Affleck is daar kennelijk met vlag en wimpel voor geslaagd, aldus Stranger.

,,Ik denk dat hij een partner moet zoeken met dezelfde kwaliteiten als zijn ex-vrouw Jennifer Garner. Hij is niet voor niets ooit met haar getrouwd, om haar vervolgens de moeder van zijn kinderen te maken. Zij is gewoon een enorme catch. Ben moet eens gaan beseffen dat al die twintigjarige types het niet gaan worden. Die vervelen hem op een gegeven moment. Hij zou het beste uit zijn met iemand die enerzijds een moederlijke kant heeft, maar anderzijds ook de ballen heeft om te zeggen: ik ga jouw rotzooi niet opruimen", aldus Stanger.

Affleck zou zich in oktober aangemeld hebben bij de dating-app. Hij had een tijd een relatie met Saturday Night Live-producent Lindsay Shookus. Het tweetal is sinds enige tijd uit elkaar.