Ben en Ruurd maken comeback met Halloweenkraker

VideoZe zijn terug! Ben en Ruurd, bekend van hun zomerhit Que viva la vida, hebben een opvolger voor hun kaskraker. De twee vrienden lieten eerder dit jaar weten te stoppen met hun muzikale carrière, maar hopen nu de show te stelen met hun nieuwe nummer From Zero to Hero.

Volledig scherm
Ben en Ruurd © Youtube

Het is een verrassing dat juist Ben en Ruurd met een nieuw liedje komen. Het duo met geestelijke beperking nam namelijk in juni afscheid van de spotlights. Naar eigen zeggen genoten ze van het succes, maar werd de drukte ze teveel.

Nu blijkt dat de twee toch weer kriebels hebben gekregen. Daarom komen ze speciaal voor Halloween met een nieuw nummer op de proppen. In de clip vertoeven Ben en Ruurd op de kermis, terwijl ze springend en dansend in beeld verschijnen. Om het helemaal af te maken zijn er enge figuren ingezet, waar de vrienden niet voor terugdeinzen.

Op sociale media kan de comeback op veel reacties rekenen. 'Het weekend kan niet beter beginnen met dit nieuws!' en 'Geweldig nummer!', regent het (sarcastische) complimenten.

Ruurd laat in een reactie aan deze site weten dat ze dit jaar afmaken als duo. ,,Daarna gaan we allebei solo verder", luidt het besluit.