Berget Lewis strandt in X Factor na black-out

VideoBerget Lewis' avontuur bij de Britse versie van X Factor is gisteren tot een einde gekomen. De 45-jarige souldiva kreeg van coach Nicole Scherzinger te horen dat ze de liveshows, die volgende week te zien zijn, niet heeft gehaald.

Berget kreeg een black-out tijdens haar allesbeslissende optreden voor Nicole. De Lady of Soul was hierdoor zichtbaar geëmotioneerd. ,,Het zijn de zenuwen. Ik kan hier alleen mijzelf de schuld voor geven'', verklaarde ze tijdens het beslismoment van haar coach. Het was dan ook geen grote schok dat de zangeres uit Amsterdam naar huis moest. ,,Maar je hebt een gave die niemand anders heeft, dus ik weet dat jij niet te stoppen bent. Dit was een moeilijke beslissing, Berget is mijn type zangeres'', waren de afscheidswoorden van Nicole.

Berget, die vandaag haar fans dankt voor hun support, maakte eind september haar debuut bij X Factor UK. Bij haar auditie zei ze tegen Simon Cowell dat 'Nederland een beetje te klein is voor haar, voor de muziek die zij wil maken'. Na een indrukwekkende versie van Prince' Purple Rain mocht ze unaniem van de jury door naar de volgende ronde.

Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
11692 stemmen