Jort Kelder en Welmoed Sijtsma presenteren namens Omroep WNL Op1
Volledig scherm
Jort Kelder en Welmoed Sijtsma presenteren namens Omroep WNL Op1 © Brunopress

Bert Huisjes: Misschien helemaal geen publiek meer bij Op1

De kans is reëel dat het publiek helemaal niet meer terugkeert bij het programma Op1. Dat heeft hoofdredacteur Bert Huisjes van Omroep WNL vandaag gezegd op NPO Radio 1. Door de coronacrisis mocht het afgelopen seizoen geen of nauwelijks publiek bij uitzendingen van alle programma’s worden toegelaten.

  1. Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

    Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

    Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVara per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVara op NPO 1.
  2. Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: ‘Ik word gechanteerd’

    Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: ‘Ik word gechan­teerd’

    Sam Lufti (46), de man die van 2007 tot 2008 optrad als manager van Britney Spears, heeft op Instagram een aantal voicemails van de popster gepubliceerd die dateren uit de periode dat Britney net onder het curatorschap van vader Jamie kwam te staan en ze daar toen al onder uit wilde. Ook claimt Lufti dat hij deze berichten eerder online postte, maar dat ze dankzij de Free Britney beweging opnieuw onder de aandacht gebracht worden.