Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Beste 50-, 60- en 70-plusser, de NPO moet u niet meer

angela kijkt tvJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

142 reacties

 • a Kraaijeveld

  3 maanden geleden
  NPO wil meer jongere kijkers, dus nemen ze iemand in dienst die eerder bij de commerciële omroepen al uitblinkte in het zonder enige vorm van kennis nemen van beslissingen... Waarom willen ze eigenlijk jongere kijkers? Prijzen van reclames zijn toch afhankelijk van de kijkcijfers en niet van de mensen die zeggen iets te hebben aangeschaft omdat ze de reclame gezien hebben? Lagere kijkcijfers betekend dus minder inkomsten maar, hé, we halen meer kijkers van onze doelgroep binnen. Slim!!!
 • D.M. Groen

  3 maanden geleden
  Helemaal mee eens Angela!!!!
 • Henk Kortland

  3 maanden geleden
  Het is de commerciëlen niet gelukt om beter te presteren dan de NPO. En dat steekt. Daarom hebben ze een wolf in schaapskleding daar laten solliciteren om van binnenuit de boel te saboteren. Dor hout haakt af en de jeugd komt niet, dus wat rest ons straks ? Vul zelf maar in.............. Ik wens dat mens heel veel slapeloze nachten.
 • cees monteban

  3 maanden geleden
  Angela,helemáál juist wat ik nu las
 • Kalmeyer

  3 maanden geleden
  De NPO is al jaren lang bezig zichzelf te vernietigen. Men wil de “ouderen” doelgroepen vergeten, maar vergeet zelf dat, in tegenstelling tot hun beleid, jongeren erg weinig interesse hebben in de NPO. En dat tij kan de NPO onmogelijk keren.