Volledig scherm
© EPA

Betaalkanalen Ziggo Sport Totaal tijdelijk gratis

Ziggo Sport Totaal maakt alle uit te zenden sportwedstrijden van donderdag 13 september tot en met maandag 17 september voor iedereen gratis beschikbaar. Het betreft alle zes kanalen van het voormalige Sport1. Dat betekent dat ook klanten van andere aanbieders als KPN die dagen toegang hebben tot live voetbal uit de Engelse Premier League en de Spaanse La Liga.

,,Wij hebben zoveel sport uit te zenden die dagen, dat kunnen we niet allemaal kwijt op ons gratis kanaal 14’’, verklaart een Ziggo-woordvoerder. ,,En zo kunnen we Nederland eens laten zien hoeveel moois we te bieden hebben.’’

Gratis tussen aanhalingstekens. Ziggo Sport is er namelijk exclusief voor de 4 miljoen klanten. Het is een soort ‘best off’-selectie van Ziggo’s volledige sportaanbod. Wie álles wil, moet abonnee worden van Ziggo Sport Totaal.

Het sportaanbod die dagen betreft ook voetbal uit de Italiaanse Serie A, de Formule 1 race van Singapore, Nederlands volleybal tijdens het WK in China en de WK-kwalificatiewedstrijden van de Nederlandse basketbalheren. Een van de zes kanalen, Ziggo Sport Golf, staat vier dagen in het teken van het KLM Open.

Donderdag 13 september lanceert Ziggo Sport Totaal nog een nieuw kanaal: Ziggo Sport Docu, gevuld met talloze sportgerelateerde documentaires.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.