Volledig scherm
De trap op de achtergrond is duidelijk mee gephotoshopt © Tumblr

Beyoncé bezondigt zich weer aan knullig photoshoppen

Fans van Beyoncé verbazen zich wederom over privéfoto's van de zangeres waarop haar dijen duidelijk bewerkt zijn om nog slanker te lijken.

Volledig scherm
© Tumblr

Eerder deze maand vierde Beyoncé samen met haar man Jay Z haar 33ste verjaardag met een tochtje op een luxejacht. Foto's van d etrip postte de superster op haar Tumblr. Een van de beelden doet de wenkbrauwen fronsen.

Op de foto in kwestie loopt Beyoncé een trap af. Als je goed kijkt, zie je dat er gemorreld is aan haar dijen. De traptrede die je tussen haar benen ziet, zit niet op dezelfde hoogte als dezelfde trede naast haar benen.

Kloof
Fans met een arendsblik roepen hun idool ter verantwoording op sociale media. 'Verdachte kloof tussen je dijen, Bey', zegt één van hen. 'Waarom zou Beyonce zichzelf Photoshoppen. #WhyWhyWhy', verzucht een andere.

Volledig scherm
Ook op het rechter beeld, genomen in april, zijn haar dijen duidelijk digitaal versmald. © Instagram

Eerder dit jaar zorgde een foto van een golfspelende Beyoncé al voor consternatie. Ook die leek bewerkt om haar dijen smaller te doen lijken.

'LOL Beyoncé, de moderne feministe en pleitbezorger van de eigenliefde photoshopt zichzelf een dijkloof', klonk het toen. 'Echt, Beyoncé, we houden allemaal van je dikke dijen. Er is geen reden om daar een kloof te photoshoppen', vatte een andere fan het samen.