Volledig scherm
Beyoncé met haar tweeling. © Instagram

Beyoncé deelt eindelijk foto van haar tweeling

Beyoncé heeft voor het eerst een kiekje gedeeld van haar kersverse tweeling Sir Carter en Rumi. Ook voor deze foto pakte de diva het groots aan: gewikkeld in een kleurrijk doek poseert ze met de twee baby's voor een bloemenhaag. ,,Eén maand vandaag'', schrijft de zangeres.

Er was lange tijd eigenlijk niets bekend over de tweeling. Hun geboortedatum bleef ongewis en ook de namen waren lange tijd geheim. Nu laat de 35-jarige superster met de foto op Instagram weten dat haar koters dus op 13 juni zijn geboren.

De afgelopen maanden maakte Beyoncé vaker nieuws bekend met spectaculaire foto's. Toen ze op sociale media liet weten in verwachting te zijn van een tweeling, deed ze dat ook met een plaatje van een extravagante fotoshoot.

Handelsmerk

Onder de naam Rumi en Sir Carter verschijnen volgens entertainmentsite TMZ mogelijk onder meer parfums, sleutelhangers, mokken, haarspeldjes en rammelaars op de markt.

Beyoncé en Jay Z proberen al jaren om ook de naam van hun oudste kind, de 5-jarige Blue Ivy, vast te laten leggen als handelsmerk. Dat lukte in 2012 niet omdat iemand anders hen voor was, in februari deed het stel een nieuwe poging.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Een foto die is geplaatst door null (@) op