Volledig scherm
© Instagram Beyoncé

Beyoncé organiseert lunch voor slachtoffers orkaan Harvey

Beyoncé is een wereldster met een groot hart. Afgelopen weekend trok ze naar haar geboortestad Houston, om er de slachtoffers van orkaan Harvey een hart onder de riem te steken.

Beyoncé organiseerde in het hardst getroffen gebied samen met haar dochter Blue Ivy en haar moeder Tina Lawson een lunch voor vierhonderd mensen. Ze stak zelf de handen uit de mouwen en schepte voedsel op de borden voor de mensen.

,,Jullie zijn een ongelofelijk voorbeeld van alles wat licht en liefde is", zei de superster in een emotionele speech. ,,Jullie zijn mijn familie. Houston is mijn thuis. Ik dank God dat jullie veilig zijn. Ik hou van jullie."

Queen B spoort ook mensen aan om giften te schenken aan haar liefdadigheidsorganisatie BeyGOOD, die ze nu speciaal inzet voor de slachtoffers van Harvey. 

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Een foto die is geplaatst door null (@) op

  1. Groninger krijgt geldboete voor schrijven nepnieuws over Joling
    update

    Groninger krijgt geldboete voor schrijven nepnieuws over Joling

    De 34-jarige Groninger die eind vorig jaar op zijn satirisch bedoelde site Nieuwsbom nepnieuws over een opgerolde wietplantage bij Gerard Joling verspreidde, is vandaag door de rechtbank in zijn woonplaats veroordeeld tot een deels voorwaardelijk geldboete van 750 euro. Volgens de officier van justitie en de rechter was het onzinbericht dat de man schreef en publiceerde zo realistisch dat de goede naam van zanger er door is aangetast.