Beyoncé verbiedt foto's op herdenking: ‘Belediging voor de familie Bryant’

Zangeres Beyoncé heeft fotografen verboden kiekjes van haar te maken tijdens haar optreden bij de herdenkingsbijeenkomst ter ere van Kobe en Gianna Bryant. Dat zeggen medewerkers van Getty Images en Associated Press tegen The New York Post.

Niet iedereen nam dit Beyoncé in dank af. ,,Het is een belediging voor de familie Bryant en de fans”, zegt een anonieme bron die bij de dienst aanwezig was. ,,Beyoncé is zo controlerend wat betreft haar imago - ze staat normaal gesproken alleen publicatie toe van foto’s die ze zelf heeft goedgekeurd. Nu mocht geen enkele fotograaf een foto van haar maken bij de herdenking. Serieus, bij een herdenking? Dat deed zelfs de familie van Michael Jackson niet bij zijn dienst.”

Volgens diezelfde insider mochten er geen camera's op het podium gericht zijn gedurende Beyoncés optreden. Dit naar verluidt tot woede van fotografen, die menen dat de zangeres haar 'diva-imago' hier alleen maar mee onderstreept. ,,Dit helpt haar imago totaal niet, het brengt haar imago zelfs schade toe. De herdenking draaide niet om haar. Geen van de andere artiesten vond het maken van foto's een probleem, ook Christina Aguilera en Alicia Keys niet.”

Beyoncé.
Volledig scherm
Beyoncé. © EPA