Bibi Breijman: Ja, ik ben verliefd op Waylon

VideoBibi Breijman heeft, na veel media-aandacht, eindelijk een boekje open gedaan over haar liefdesleven. In haar nieuwste vlog gaat ze in op haar relatie met de 37-jarige Waylon. ,,Ik vind het best wel heel, heel moeilijk om over mijn gevoel te praten op Youtube, maar ik ben gewoon verliefd en iedereen mag het weten."

Volledig scherm
Bibi Breijman in haar nieuwste vlog © Youtube

Omdat de vlogster ontzettend veel vragen kreeg over haar romance met Waylon, besloot ze een video te maken waarin ze haar fans uitlegt hoe de vork nu echt in de steel zit. Ook omdat Bibi (26) tot voor kort nog een andere relatie had, die negen jaar lang stand hield, vond ze het tijd om de lucht te klaren. ,,Ik was gewoon al een langere tijd niet meer gelukkig", legt ze uit. ,,Negen jaar is niet niks, het is niet zomaar aan me voorbij gegaan. Het was een mooie relatie, ik ben met hem volwassen geworden", verklaart de realityster, die het uit respect voor haar ex daarbij wil laten.

Speelde de romance tussen Bibi en Waylon al tijdens It Takes Two?  Waylon was in dat programma haar coach. Nee, stelt de brunette. ,,Ik had Way al heel lang niet gezien. Je kan het aan iedereen vragen van Talpa, er was geen fuck aan de hand", zo weerlegt ze de geruchten. ,,Op het podium deden we ons best om er echt iets van te maken. Er was toen geen sprake van een connectie."

Date

Quote

Liefde komt altijd op een onverwacht moment

Bibi Breijman
Volledig scherm
Bibi maakt het grote nieuws bekend © Youtube

Toen Bibi werd gevraagd voor een gezamenlijk duet met de zanger in Ahoy, besloot hij haar mee uit eten te vragen. ,,Ja, toen begon het eigenlijk pas. Dat kwam op mijn pad, terwijl ik dacht dat ik behoefte had aan alleen zijn. Er was geen ruimte in mijn leven voor een nieuwe man, al helemaal niet zo snel."

Toch sloeg de vonk tussen de twee over, vertelt Bibi stralend in de video. ,,Maar ja, als je verliefd wordt, en dat ben ik nu echt heel erg, dat plan je niet. Liefde komt altijd op een onverwacht moment." 

Wel vond ze het erg lastig om onder een steen te leven tijdens het daten. Dat komt volgens de beautyvlogster omdat ze een bekend gezicht heeft. Daardoor duiken er al snel geruchten op. ,,Ik wilde ook gewoon, net als andere mensen, daten in het openbaar. En toen kwam Shownieuws er uit het niets mee. En ja, toen hebben we het maar naar elkaar uitgesproken. Je wordt wel echt op een schopstoel gegooid, maar we wisten wel dat we elkaar heel erg leuk vinden."

Officieel

Om hun relatie echt officieel te maken, nam Bibi de The Voice-coach mee naar haar geboorteplaats Den Haag. Daar regelde ze een romantisch boottripje. Ook een foto, om het nieuws zélf te bevestigen, mocht niet ontbreken. Op het kiekje kruipt Waylon tegen zijn kersverse vriendin aan. Waylon en Bibi deelden het moment beiden op Instagram. De zanger noemde Bibi een 'hot chick'. Zij liet via haar account weten: ,,Ik vind jou lief.''