Bibi Breijman.
Volledig scherm
Bibi Breijman. © ANP

Bibi Breijman stopt met vloggen en focust zich op muzikale carrière

Bibi Breijman stopt voorlopig met het maken van vlogs. De 29-jarige youtuber wil zich liever focussen op een muzikale carrière en stelt dat er geen tijd is om haar leven consequent te blijven filmen en video’s te uploaden. ‘Daarna heb ik zoveel nieuws voor jullie! Ik hoop op begrip en dat ik jullie straks kan belonen voor jullie geduld met heel veel mooie en persoonlijke creativiteit’, laat ze weten op Instagram.

  1. Nieuwe gebarentolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Nieuwe gebaren­tolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Gebarentolk Irma Sluis (48) veroverde de harten van vele Nederlanders door vol overgave het woord ‘hamsteren’ te tolken, maar in haar afwezigheid maakt opvolgster Corline Koolhof ook indruk. Zij deed vanavond op enigszins hilarische wijze een ‘kip zonder kop’ na. ‘Is die kip zonder kop er nu bewust in geschreven om de huidige gebarentolk een Irmaatje te laten doen?’ luidde een van de vele tweets.
  2. Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na coming-out: ‘Ik ben zo trots op je’

    Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na co­ming-out: ‘Ik ben zo trots op je’

    Nikkie de Jager, wereldberoemd als NikkieTutorials, kreeg na haar coming-out als transgender in januari persoonlijk bericht van niemand minder dan Lady Gaga. De superster, die al eens in een make-upvideo van de YouTube-ster verscheen, stuurde haar een berichtje dat ze ontzettend trots op haar was. Het gesprek nam daarna nogal een ongemakkelijke vorm aan, zo onthult Nikkie vandaag in haar nieuwste video.