Volledig scherm
Bibi Breijman. © ANP

Bibi en Rox zwanger in panterprint, Virginia lacht om kwalaanval

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jeroen van der Boom heeft zich vandaag bij een kapper een zogenoemde Lil Kleine-look laten aanmeten.

@lilkleine jajajajajajajajaja#hairstyle @teamleboudoir @

Een foto die is geplaatst door null (@jvdboom) op

'Zwangeres' Roxeanne Hazes en vlogster Bibi Breijman, ook in verwachting, kozen vandaag allebei voor een panterprintje. Who wore it better?

☀️

20.2K vind-ik-leuks, 108 reacties - Bibi Breijman (@bibibreijman) op Instagram: '☀️'

🐆

10k Likes, 271 Comments - ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: "🐆"

K3-blondine Klaasje Meijer neemt het fenomeen 'throwback' wel erg letterlijk. Ze wil haar strakke rug terug, schrijft ze op Instagram, oftewel haar back back.

Klaasje on Instagram: "#throwback Trying to get my back back #3yrsago 🧘🏼‍♀️🏄🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ #houdenjullieookvanbewegen ?"

2,586 Likes, 40 Comments - Klaasje (@klaasje_meijer) on Instagram: "#throwback Trying to get my back back #3yrsago 🧘🏼‍♀️🏄🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ #houdenjullieookvanbewegen ?"

Dit is de houding van iemand die vandaag is aangevallen door een kwal, als we Virginia Rens, de vriendin van Peter Jan, mogen geloven.

Mallorca heerlijk! Vandaag aangevallen door een kwal!

65 Likes, 6 Comments - Virginia Rens (@virginiarens) on Instagram: "Mallorca heerlijk! Vandaag aangevallen door een kwal!"

Cabaretier Jochem Myjer is in de Kunsthal in Rotterdam op de foto gegaan met een hyperrealistisch beeld dat volgens velen als twee druppels water op hem lijkt. Bij nader inzien vond de 'vochtvasthoudende' ADHD-komediant de gelijkenis wel meevallen.

Blondine Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, bracht een bezoekje aan een kapsalon om meer volume te krijgen.

Wassen en föhnen door deze lieverd @kapsterfarzaneh

Een foto die is geplaatst door null (@moniquenoell) op

Moniques nieuwe coupe lijkt André in ieder geval prima te bevallen. Hij dacht meteen aan zijn vriendin toen zijn theezakje hem vroeg voor wie hij de afgelopen tijd dankbaar was.

@moniquenoell ❤️

1,580 Likes, 1 Comments - Andre Hazes (@andrehazes) on Instagram: "@moniquenoell ❤️"

Actrice Carolien Karthaus-Spoor deelde een foto waarop weinig en ook weer heel veel te zien is. Ze liet zich onder een stromende douche fotograferen met haar zoontje Otis.

Best feeling in the world... #shower #babyotis #morningritual #beststartoftheday

Een foto die is geplaatst door null (@carolienkarthaus_spoor) op

Modemeisje en presentatrice Anna Nooshin raakte bij een straatkraampje in Montenegro opgewonden van netjes sappige citroenen. Volgens Anna, zo schrijft ze zelf bij een veelzeggende foto, ging het om een opwekkend voorbeeld van 'streetgasm'.

When life gives you lemons... ask for tequila and salt 🤣 pic by @gs_gijs #streetgasm

Een foto die is geplaatst door null (@annanooshin) op

Noëlle van Stek, de 19 jaar jongere verloofde van GTST-acteur Ferri Somogyi (45) heeft even moeten zoeken naar haar babybuik, maar ze heeft 'm eindelijk gevonden. Ferri deed zijn aanzoek in april dit jaar op Ibiza.

Wolter Kroes haalde de afgelopen weken alles uit de kast voor een facelift van zijn riante achtertuin. De klus is op een haar na geklaard, vandaag werd met een gigantische hijskraan nog even een jacuzzi over het dak getild.

Jan Smit is op Ibiza voor een nieuw seizoen van de Beste Zangers. Ondanks de zware bewolking boven het Spaanse feesteiland deed hij vanochtend toch maar zijn ongetwijfeld door een Nederlandse opticienketen gesponsorde zonnebril op.

Goodmorning Ibiza! 😎 #BesteZangers

Een foto die is geplaatst door null (@jansmitcom) op

Leco van Zadelhoff heeft met gestifte lippen het spierwitte overhemd van Chantal Janzen gezoend.

Sterrenkapper Mari van de Ven is behoorlijk blij met dit door Jim Bakkum gemaakte portret.

Guus Meeuwis zoomt met een grappige fotomontage in op het feit dat hij vanavond voor de 54ste keer een stadionconcert geeft. 

Samantha de Jong (Barbie) gaat in een verse Instagrampost 'diep 'door het stof! Ze beschuldigde haar ex-man Michael onlangs van vrij ernstige zaken zoals mishandeling. Van die insinuaties heeft ze nu weer vreselijk veel spijt, zo schrijft ze.  ,,Ik wil met een schone lei verder.''

Actrice Eva van de Wijdeven scheurt tegenwoordig op een flitsende Tomos-brommer door de binnenstad van Amsterdam. 

Awesome, Roadie #tomosroadie

Een foto die is geplaatst door null (@evavandewijdeven) op

Haarlemmer Roel van Velzen deed in het Louvre in Parijs een interessant audiotourtje en stuitte op een schilderij van Frans Hals. ,,Een muzikant uit Haarlem maar dan 400 jaar vóór mij.''

Volgens zangeres Hind stond haar leven de afgelopen 2,5 jaar op zijn kop. Na haar liefdesbreuk met multimiljonair Marcel Boekhoorn pakte ze haar koffers en verhuisde naar Amerika om een nieuw bestaan op de bouwen. Iedereen die haar daarbij hielp, zoals mensen die haar opvingen, wordt vandaag hartelijk bedankt. 

De in Amerika wonende en werkende Nederlandse acteur Michiel Huisman is een fervent hobbyfotograaf die nu ook de kunst van het selfiemaken heeft ontdekt.

🤳🏻📸

Een foto die is geplaatst door null (@michielhuisman) op

Komediant Ruben van der Meer is gek op foto- en videofiltertjes.

Tinder Love ooh so Tinder...

Een foto die is geplaatst door null (@rubenvdmeer) op

Supermodel en Victoria's Secret engel Romee Strijd heeft op Ibiza alvast een vaderdagcadeau gekocht: een Polo-geurtje.

Killerbodyfanate Fajah Lourens fotografeerde zichzelf in een designbadkamer in een redelijk doorschijnend kanten bovenstukje.

Top @sapphbyfaya soon available #mkbmshop #sapphbyfaya #sexy #bikini #lingerie

Een foto die is geplaatst door null (@fayaofficial) op

Tatjana Simic heeft al jaren een relatie met de schatrijke Lex, maar feitelijk is er maar één grote liefde in haar leven: een wat triest kijkend schoothondje.

Big love ❤️❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@tatjanasimic_official_account) op

Actrice Tanja Jess heeft ontdekt hoe het werkt in een sportschool: zweten als een varken om eruit te kunnen zien als een vos.

Zangeres Edsilia Rombley is voor een nieuw album dat later dit jaar uitkomt alvast nummers aan het selecteren.  De ideetjes voor de pianoballades werden aangedragen door haar fans. 

Jack, de zoon van Thomas Berge en zijn ex Myrthe, kreeg vandaag van zijn ouders een cadeau dat hij dolgraag wilde hebben: kaartjes voor een monstertruck-evenement op 30 juni in Ahoy.  In een kort filmpje is te zien hoe enthousiast het ventje reageerde.

Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, belazert de kluit in het onderstaande fitnessfilmpje.

Georgina Verbaan deed vannacht geen oog dicht en besloot uit pure wanhoop in bed een selfie te maken.  Heel herkenbaar, reageert een deel van haar volgers. 

Kennie slapen nie

Een foto die is geplaatst door null (@gverbaan) op

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
25425 stemmen