Volledig scherm
Waylon en Bibi © ANP

Bibi en Waylon romantisch op het podium tijdens concertreeks

Foto'sIn oktober werd bekend dat Bibi Breijman Waylon zou vergezellen op het podium tijdens zijn concertreeks Waylon Live in Concert - Top 1000 Allertijden. Nu de twee er onlangs openlijk voor zijn uitgekomen dat ze een setje zijn, spreken de romantische foto's op de bühne boekdelen.

De vlammen spatten er vanaf op het podium tussen Waylon (37) en Bibi (26). De twee staan dit weekend samen op het podium voor de concertreeks van Waylon. Op verschillende foto's zijn de tortelduifjes vastgelegd terwijl ze elkaar zoenen, elkaar stevig vasthouden en elkaar diep in de ogen kijken. Vanavond is het laatste optreden van Waylon in Ahoy.

Op Instagram deelde Bibi gisteravond een foto waarop ze gehuld is in een zwarte jurk met daarbij de tekst 'Almost showtimeeee'. Fans van het koppel reageren enthousiast na afloop van het concert: 'Jullie waren fantastisch! Echt goed gedaan!'.

Koppel

Bibi won het tweede seizoen van de RTL talentenjacht It takes two en werd gecoacht door Waylon. Vlak daarna werd bekendgemaakt dat de vlogster op 1, 2 en 3 december Waylon zou bijstaan. Toen was nog niet duidelijk dat de 37-jarige zanger en de elf jaar jongere Bibi een koppel zijn.

Volledig scherm
Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman © ANP
Volledig scherm
Waylon en Bibi © ANP
Volledig scherm
Waylon en Bibi © ANP