Volledig scherm
Bibi Breijman © BRUNO PRESS

Bibi heeft last van kotslucht in haar neus en Tanja's dag op tijd gered

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Bibi Breijman was druk bezig met het maken van een selfie toen Waylon haar onderonsje met dochter Teddy kwam verstoren. ‘Altijd je neus in andermans zaken steken!’ grapt hij onder het filmpje.

André Hazes gaat vandaag, net zoals zijn liefje Bridget, weer aan de slag. ‘We zijn begonnen', doelt de zanger op opnames voor de Vlaamse editie van The Voice Senior.

Tanja Jess dacht even dat haar verjaardag één grote teleurstelling zou worden, maar gelukkig ontving ze op de valreep nog een bos rozen van haar man.

OG3NE-zangeres Lisa Vol verwelkomt vandaag een nieuw familielid: poes Churro.

Monique Westenberg, de ex van André Hazes, heeft maar één man in haar leven nodig: kleine Dré.

Fashionista Nikkie Plessen pakt op haar eerste werkdag van 2020 gelijk een privévliegtuig.

Intussen is Chantal Janzen vandaag wat minder een luxepoes. Ze draait een toiletdienst voor de opnames van Chantal komt werken.

Dierenvriend Rossana Kluivert twijfelt toch wat over de liefde voor haaien.

Na een liefdestrip met vriend André Hazes in Rome is Bridget Maasland vandaag begonnen aan de opnames van het tweede seizoen van quiz De Zwakste Schakel.

Ryanne van Dorst (ook wel bekend als Elle Bandita) en Gerda Havertong hebben het heel gezellig samen.

Carice van Houten deelt nooit foto’s van haar zoontje Monte, maar een glimp van haar zoet slapende kind wil ze haar volgers niet onthouden.

Georgina Verbaan heeft nog niet de moed verzameld om haar kerstboom – die meer het uiterlijk heeft van een droge conifeer – af te tuigen.