Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Bibi showt baby Teddy en André op bezoek bij ‘el patrón’

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Onderschat Jan Versteegh en zijn dochter Lulu Keesje niet: het stel is on fire.

André Hazes en zijn manager zijn ietwat zenuwachtig voor een afspraak met ‘el patron’ mediatycoon John de Mol. Op de agenda: de televisieplannen van de zanger in 2019.

Heuglijk nieuws voor Ronald en Bartina Koeman: hun tweede kleinkind is onderweg. Na zoon Tim komt nu ook dochter Debbie met babynieuws.

Bibi Breijman is twee weken moeder en viert dat door haar ‘teddylove’ met haar ruim 400.000 volgers te delen. Haar meisje is nu al een fashionista met haar okergele vestje, hoofdbandje en bijpassend knuffelpakje.

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, staat met mooie woorden en ongetwijfeld de nodige waterlanders stil bij de verjaardag van haar op 9 mei overleden terriër Dunya. De onafscheidelijke viervoeter zou vandaag 15 jaar zijn geworden.

Als RTL4-presentator Art Rooijakkers vol in zijn gezicht wordt geflitst en schrikt, kijkt hij zoals op onderstaand kiekje.

Ruben Nicolai en twee andere Lama's kwamen langs de rijksweg plotseling tot stilstand met een lege benzinetank. Volgens Ruben was hij op goed geluk doorgereden, omdat het te druk was bij een pompstation. Het gevolg: duwen, duwen en nog eens duwen.  

Schrijfster Daphne Deckers maakte vandaag bij een temperatuur net boven het vriespunt een vrolijke, vliegende start. 

Zo feestelijk en religieus hebben we ‘madonna’ Roxeanne Hazes en haar pasgeboren zoontje Fender nog niet eerder gezien. 

Of fotografe Moon Jansen het zelf leuk vindt, is onduidelijk. Toch ventileert Wendy van Dijk (47) dat haar goede vriendin vandaag 50 jaar is geworden. 

Actrice Carolien Spoor en haar echtgenoot Jon Karthaus - regisseur van de nieuwe Jandinofilm - gingen kort voor de première van Bonbini Holland 2 niet bepaald sjiek uit eten. Het stel liet borden vol junkfood plus sausjes  aanrukken. En maakte volgens Carolien geen vlekken op de nette outfits.

GTST-acteur Ferri Somogyi stelt zijn volgers een chocoladereep in het vooruitzicht als ze raden waaraan hij op onderstaande foto denkt. 

De Nederlandse photoshopspecialist Ard Gelinck maakte een imposante montage van radiomaker Gerard Ekdom en de Britse Kiss from a Rose-zanger Seal. 

Qmusic-dj Mattie Valk belooft de komende weken elke dag een andere, al dan niet foute kersttrui aan te trekken. 

Zanger Charly Luske en zijn echtgenote, actrice Tanja Jess, hebben zich voor een vooralsnog onbekend doel als ‘prins’ en ‘prinses’ laten vereeuwigen. De blik is goed, nu de outfits nog!

Het Zweedse huis van zangeres-presentatrice Kim-Lian van der Meij baadt dankzij een paar oogverblindende spots en een al even felle kerstboom in een vrij opvallende zee van licht.